Beoordelingen van The Sushi Company Veldhoven

Recente recensies

5.0
lieke
23 januari 2022

vrij duur, terwijl de sushis er interessant uitzagen, maar qua smaak niet heel bijzonder waren; en volgens mij gebruik oa mayonaise, wat niet mijn voorkeur heeft bij sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resi Roefs
23 januari 2022

Heerlijke sushi.

Snelders
23 januari 2022

Uitstekende Sushi wederom

A&M
23 januari 2022

Veel te prijzig voor wat je krijgt. Daarnaast duurde het bezorgen te lang.

Lonneke
22 januari 2022
Kirstin
22 januari 2022

Drukke avond dus duurde wat lang voordat het er was. Maar wel heerlijk zoals altijd.

Remko
22 januari 2022
van Deudekom
21 januari 2022

Fantastische kwaliteit en opmaak

Familie Feller
21 januari 2022

Het was weer heerlijk! Bezorging ook precies op het afgesproken tijdsblok

Rinette de Wert
17 januari 2022
Demmy Mikkers
16 januari 2022

Beste sushi van Veldhoven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Kuijper
15 januari 2022

Lekker als altijd, daarom blijven we vanuit Eindhoven op en neer rijden, want we vallen buiten het bezorg gebied😕

Oscar
15 januari 2022
Gerard
14 januari 2022

Top, zowel het eten als de bezorging

Mattias
13 januari 2022

Het eten was heerlijk! 10 min te laat maar netjes even gebeld.

Mark
9 januari 2022

Al een aantal keer besteld.kwaliteit is altijd top. Beste sushi in Veldhoven en omgeving. Echt lekker en goed. Winkel altijd keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
9 januari 2022
Caatje
9 januari 2022

Mijn zoon besteld al jaren bij jullie, nu ik zelf een keer. Supersnel geleverd en dat op een zaterdagavond! En zoals altijd, superlekker. Enig minpuntje is de prijs.(rond de € 70 met zijn tweetjes... ..lol... maar heb goedkopere sushi bedrijfjes geprobeerd, maar die halen het niet bij jullie!

Stef
8 januari 2022

Kwaliteit was super

Rian
8 januari 2022

Overheerlijke sushi! Je proeft ieder ingrediënt. Vers! Smaakvol! Wij rijden er graag voor naar Veldhoven!

Arie
7 januari 2022
Therese Hermansson
4 januari 2022
John
1 januari 2021

Zoals gebruikelijk weer goed, lekker en vers en een prima bezorging.

Frank Lemmens
1 januari 2021

Heerlijk gegeten goede kwaliteit

Claudia
1 januari 2021

Weer top !

Pauline
1 januari 2021
V Riet
31 december 2021
Karin
30 december 2021

Heerlijke sushi. Snelle levering!

Kitty
30 december 2021

Heerlijke sushi gegeten en snel bezorgd.

Esther van de ven
30 december 2021

nette snelle bezorging en alles zag er mooi verzorgd uit en heeft heerlijk gesmaakt zeer tevreden

Anoniem
30 december 2021

Erg lekker weer!

Patricia
29 december 2021

TSC Special Box is echt een aanrader. Heeft al mijn favoriete gerechten bij elkaar. Heerlijk! 😋☺️

Emma
29 december 2021

Super lekkere sushi, aanrader!

Senna
27 december 2021

Edamame bonen waren niet goed gaar en de zalm sashimi was ook niet heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Larry
27 december 2021
Anita
26 december 2021

Altijd heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
26 december 2021

Super vers! En weer heerlijk. Beste sushi van Veldhoven

S. Van Leer
25 december 2021

Ik vond het een snelle service. Vers gemaakt terwijl je wacht. Top

Weijers
25 december 2021
René
25 december 2021
Rooyakkers
25 december 2021

Vriendelijk en correct geholpen, erg goed en lekker. Gewoon perfect!

Siersema
24 december 2021

Netjes telefonisch contact over de aangegeven allergieën, op tijd geleverd en heerlijke sushi.

Camster
22 december 2021
J Hendrikx
21 december 2021

Jammer geen code

Wilma
20 december 2021

Zo jammer dat alle sushi in 1 bakje gepropt wordt. Doet afbreuk aan de presentatie. En, zijn de rolletjes e.d. nog kleiner geworden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile
19 december 2021

Altijd goed , altijd lekker

Otto
18 december 2021
Annoniem
17 december 2021

Ontzettend lekker weer! Zoals altijd :)

Anneke
15 december 2021
Helen van Loenhout
14 december 2021

Was hele lekkere sushi alleen had hij strakker gerold mogen worden hij viel erg snel uit elkaar

Fam. Janssen
10 december 2021

Vlot bezorgd. Heerlijke sushi, super vers en smakelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Milou Smits
9 december 2021

Smaakte heerlijk!

Ferry
8 december 2021
René
6 december 2021

Het was super goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
6 december 2021

heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
6 december 2021

Heerlijk, goede kwaliteit en prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anny Faase- van Wees
5 december 2021

Gemakkelijke bestelling, prima op afgesproken tijd bezorgd en uitstekende kwaliteit van de sushi.

A.Sanders
5 december 2021

We hadden een aantal dingen los besteld (geen box). Zo ook vegetarische sushi. Helaas zaten deze vegetarische sushi ook in de box met vis en vlees sushi. Dat is voor sommige mensen die vegetarisch zijn niet prettig ! Dat was jammer.

Anita
4 december 2021
Anja Meulenbroeks
4 december 2021
Hendrikx
2 december 2021

Gewoon top alweer

Kim
28 november 2021

Heerlijke sushi en mooi op tijd gebracht

Vdlaar
27 november 2021

Top: sushi Tip: niet vragen om fooi en niet doorberekenen transactiekosten.

Patricia
25 november 2021

Ik bestelde iets per ongeluk naar ook dat was lekker- Fried Big Roll.Trouwens nieuwe moderne website met duidelijke allergie info.!

Alessie
23 november 2021

Het was er snel. De sushi was lekker alleen zaten er in de handrol paling nog graatjes in.... dat lijkt me niet helemaal de bedoeling.

Jan
23 november 2021

Helemaal top dankjewel

Frank Lammers
21 november 2021

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
20 november 2021

Lekker maar helaas te weinig

Rob wekten
20 november 2021

Prima kwaliteit en service

Geerts
15 november 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vereijken
14 november 2021

Eten is goed daar kan ik niks over zeggen, maar tijdstip van afhalen dat ging nergens om. Om half 7 zou ik het eten komen afhalen, de zaak zat redelijk vol en iedereen was een beetje verbaasd ik ook, ik ging pas 25 minuten later dan afgesproken met de bestelling naar huis. Zeg dan gewoon we redden het niet, mag/ kan het wat later? Eerlijkheid duurt toch het langst. Opmerkingen opgegeven bij de bestelling wordt ook niks mee gedaan. Onze bestelling bleek bij thuiskomst niet compleet helaas,, werd wel weer opgelost maar toch. Heb het gevoel dat de mensen die daar werken niet goed met druk om kunnen gaan. Wij hebben er vaak besteld maar nu beginnen we toch te twijfelen of we de volgende x het weer doen.

Imke
13 november 2021

Lief meisje dat het kwam brengen en was erg vriendelijk en zag er heel verzorgd uit!

Anny Faase
7 november 2021

De rolls zagen er niet alleen fraai uit, maar smaakten ook heerlijk. Mijn gasten, die niet van sushi houden, vonden deze "stukjes" lekker bij de Chinese soep.

Yvonne Kuppens
6 november 2021

Doordat we zieke kleinkinderen hadden konden we de sushi dit keer niet zelf halen. Jammer dat we daardoor geen korting of spaarzegels kregen 😞 (David Loyd pas) Verder was de glutenvrije sushi niet gescheiden van de gluten sushi zoals ons verzoek was.

Danielle Kuijper
5 november 2021
Lenny
5 november 2021

Ik was teleurgesteld in de saus die bij de springrolls kwam. Het was gewoon chilisaus. Wat is er met je lekkere romige saus gebeurd? Zonder dat smaken de springrolls niet.

Bao
5 november 2021

Snel, goede service en de belangrijkste het eten is goed! Geen droge rijst en de vis is goed.

Patricia
5 november 2021

Een lekkere bestelling sushi van The Sushi Company ophalen na een drukke dag werken gaf al een weekend gevoel op donderdag al! ☺️

Willem
25 oktober 2021

Top niks op aan te merken goeie service en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feller
24 oktober 2021

Heerlijk!

Cecile
23 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Alles goed verpakt en op de aangegeven tijd geleverd. De nieuwe sushi op de lijst geprobeerd .. mjam mjam mjam..

K.N.
21 oktober 2021

Perfect op tijd bezorgd! En zoals altijd weer top kwaliteit sushi!

Peggy Boutier
17 oktober 2021
Anke
16 oktober 2021

Heerlijke sushi en snelle service!

Deudekom
13 oktober 2021

Kwaliteit, smaak én presentatie uitstekend👍

Nicole
10 oktober 2021

Sushi was weer heerlijk! Jammer dat je alleen nergens meer sushi met tonijn salade kan bestellen, is toch lekkerder dan rouwe tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 oktober 2021

What a delicious end to the week and start to the weekend ☺️. Heartwarmingly friendly team in Veldhoven as always.

pieter
8 oktober 2021
Lizette kox
3 oktober 2021

Was super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marek
3 oktober 2021

Kwaliteit van de sushi is goed maar de Gyoza Chicken was bedje te lang gebakken en was redelijk droog en dat was jammen . Bezorging : 1,15 uur wachten op het eten dat is redelijk lang 17.14 besteld en 18.33 bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 oktober 2021

heerlijk gegeten en een zeer snelle bezorging super.

Joost
2 oktober 2021

Erg lekker

Loes
2 oktober 2021

Overzichtelijke website Heerlijk verse sushi Levering netjes op tijd Vriendelijke verzorgster Goed verpakt Eerste keer bij sushi company besteld, zeker voor herhaling vatbaar!

Ingrid
1 oktober 2021
Vivian
1 oktober 2021

Eten was snel bezorgd. Maar helaas vond ik de sushi dit keer erg tegen vallen. Was koud en niet vers helaas.

Imke
26 september 2021
Dekkers
26 september 2021

Altijd zeer tevreden maar de laatste tijd vnden we de tonijn te dik gesneden. Volgende keer bestellen we alleen de zalm 2x. Ook leek het dat er een andere kok is....smaakte allemaal net iets anders dan anders

Patrick
25 september 2021

Lekkere sushi en op tijd geleverd!

Rian
25 september 2021

Het was weer heerlijk! Zo lekker al die smaakjes bij elkaar. We rijden er heel graag voor naar Veldhoven: de beste sushi in onze regio!

Ton
24 september 2021
Jolanda
24 september 2021

Het was heerlijk

Nick
23 september 2021

Eerste keer sushi gehaald. En meteen fan, heerlijk!! en lekker vers. Top!

van den Akker
22 september 2021

Gewoon prima, niks op aan te merken.

Sandy
19 september 2021

Al meerdere malen met het werk hier besteld. Goede kwaliteit, erg lekker. Geen vraag is te veel of te moeilijk, wij zijn erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Jansen
19 september 2021

Ok kwaliteit, niet speciaal lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
19 september 2021

Meer als goed.

Maria
18 september 2021

Super lekker en verse sushi! Bedankt

Patricia
17 september 2021

Super lekker zoals altijd. Bedankt aan de jarige Kim en haar team. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Mario
16 september 2021

Lekkere rollen en op tijd

KN
14 september 2021

Snelle en keurige bezorging! En zoals verwacht, weer top kwaliteit, de beste in Veldhoven en omstreken!

Sonja
13 september 2021

Super lekker! Weer genoten van de met zorg klaargemaakte sushirolls. Veruit de lekkerste van Veldhoven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resi
12 september 2021

Dik tevreden over de kwaliteit als ook over de afhandeling van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G de Vries
12 september 2021

Ik vind jullie kostenstructuur niet okay. Extra kosten voor plastic zakje en boekingskosten is wel heel opzichtig om geld binnen te harken. De sushi zelf is al knap aan de prijs.

Alka Sharma
11 september 2021
LC
11 september 2021

Sushi is altijd vers en zonder pezen. Ze bellen je van tevoren als ze wat laat zijn met de bezorging. Zeer tevreden over eten en service.

Maartje
11 september 2021
claudia
10 september 2021

altijd super lekker en snelle levering

Marieke Verbeek
9 september 2021

Super lekkere sushi, een echte aanrader!

Selma
5 september 2021

Supersnelle bezorging en meeega lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
5 september 2021

Heerlijke sushi. Op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
1 september 2021

Echt super lekker

Jamie
31 augustus 2021

Smaak was heerlijk alleen de waren de sushi niet goed gesneden, maar dat mocht de pret niet drukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke saes
29 augustus 2021

Geweldig lekker gegeten! Zeer snelle bezorging! Vriendelijk meisje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luus
29 augustus 2021

Al meer dan 8 jaar bestellen wij sushi bij hetzelfde sushi restaurant, lekkerder en beter kon niet dachten wij ..... Totdat we gisteren kennis hebben gemaakt met de sushi van the sushi company , wow !!!!!! Jullie hebben er nieuwe fans bij !!!

Jacqueline Neggers
27 augustus 2021

Wederom genoten!

AT
27 augustus 2021

Op tijd geleverd, alles was goed, smaakte heerlijk. Top!

Wil
22 augustus 2021

Thuis laten bezorgen en kwam precies op tijd! Heerlijk buiten op gegeten met familiebezoek. Iedereen was enthousiast. Erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Karin
18 augustus 2021

Het was erg lekker, we hebben genoten. Echt een aanrader. Wij gaan zeker nog vaker halen.

Maroesjka
18 augustus 2021
Susan
16 augustus 2021

I ordered sushi for some colleagues and myself who had to work. Everyone was totally impressed with the newest sushi platter and wanted me to write this review. The sushi was really fresh and tasted wonderful. Thank you for the great food and excellent service. I am very glad that you are my neighbourhood sushi service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Keijsers
13 augustus 2021

Heerlijke sushi. Vooral de special rolls. Altijd keurig op tijd en anders meteen een telefoontje dat het 10 minuten eerder of later is.

Rian
13 augustus 2021

Echt heerlijk gegeten! Wat een fijne smaken, elke hap was een feestje! We gaan hier vaker terug voor onze sushi.

Patricia Gray
13 augustus 2021

Wij hebben dit keer een Special Box 40 stuks besteld voor de verandering (met daarnaast een paar kleine snacks). Dit bevat bijna alle TSC Special Rolls onder andere een paar van onze favourite happen namelijk Shrimp on Rock en Ebi Tower. Echt smullen was het 😋!

Y. Van Druenen
9 augustus 2021

De bestelling was er erg snel en de sushi heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 augustus 2021

18 minuten levertijd. Super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne
7 augustus 2021

De schotel met specials is echt een aanrader. Anders de standaard sushi 🍣

Vanesa
30 juli 2021

It was delicious (as usual).

Kirstin
25 juli 2021

Uur gewacht op levering op zaterdag Loempia en garnalen waren lauw/koud en loempia ook zacht geworden. Sushi slordig gerold met losse en op plekken dikke rijst als gevolg. Dit zijn we niet gewend want altijd top. Smaak was verder prima.

Patricia Gray
22 juli 2021

You know when you’ve been having take away from one place for a long time, you think it can’t stay so good for ever? Well, sushi from The Sushi Factory in Veldhoven is still delumptious and scrumpelicious. 😋

Maroesjka
22 juli 2021

Super vriendelijke bezorger en de sushi erg lekker, zoals gewoonlijk.

Arnoud
17 juli 2021

Top

Fam. van Loon
15 juli 2021

Het werd precies op tijd bezorgd en het was echt heerlijk! Eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer!

jan
12 juli 2021
Ed
12 juli 2021

Heerlijke Sushi and stipt op tijd bezorgd.

Li
11 juli 2021
Lidy
11 juli 2021
Yolanda
10 juli 2021

Lekker!

Danielle Kuijper
5 juli 2021

Was lekker als altijd, maar alle rollen waren te los gedraaid, waardoor alles uit elkaar viel

Monique
5 juli 2021

We hadden de Big Party Box besteld en we hebben hier heerlijk van gegeten. Echt een aanrader!

M. Van Tuyn
4 juli 2021

Gewoon goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
4 juli 2021

Super lekker! En mega snelle levering! Super tevreden, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zulaika
3 juli 2021

Ik vind het zo lekker.

van hooff
1 juli 2021

alles was goed en erg lekker voor herhaling vatbaar

Frans
27 juni 2021

Ik blijf me verbazen hoe constant de kwaliteit van de sushi is, wederom erg goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsy
27 juni 2021

Super lekker gegeten!

Silvia
27 juni 2021

Super lekker gegeten.

Door
26 juni 2021

Fantastische sushi. Vooral de specials, beter af en toe echt lekkere sushi dan regelmatig “gewone” sushi. Aanrader!

Jvdw
24 juni 2021
Verhagen
22 juni 2021
Erwin
21 juni 2021

Smaakte prima en de garnalen en de yakitori waren nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisan Wams
20 juni 2021

Eerste keer dat ik bij jullie kwam afhalen. Fijn om te zien dat de keuken er schoon en netjes uitzag. Schaal werd vers gemaakt. Sushi en dumplings waren heerlijk. Zullen zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corina
19 juni 2021

Snelle bezorging, nette bezorger. Sushi smaakte goed, zag er goed uit. Aanrader voor de sushifan

Esther
18 juni 2021

Super vriendelijke winkelmedewerkerster! Meedenkt hoe je de bestelling het beste thuis kunt krijgen. Altijd goede kwaliteit.

Anoniem
13 juni 2021

Top sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. de Wit
12 juni 2021

Prima. Altijd op tijd bezorgd. Altijd goed verzorgd en bereid.

Roggeband
11 juni 2021

Snel bezorgd en super lekker

Esther
6 juni 2021

Super lekker gegeten! Altijd prima kwaliteit. Website stukken verbeterd nu je ook voor optie contant betalen bij afhalen kan kiezen. Ook goed rekening gehouden met spaarkaart. Kon voorheen ook niet zo duidelijk. Vriendelijke bediening en zorgvuldig met extra's. Vragen hoeveel je nodig hebt. Zorgt voor minder verspilling! Nog steeds een super tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Wouters
5 juni 2021

Smaak en variatie is prima, de temperatuur van de gerechten mag wel wat lager, zeker met (rauwe) vis producten. Het gemiddelde leek meer dan handwarm

JAEMIN
4 juni 2021

Great!!

Said
1 juni 2021
Danielle Kuijper
29 mei 2021

Lekkerder dan ooit

Jan van den akker
27 mei 2021

Eten prima , bezorgtijd goed 👍

Jan
24 mei 2021
Peter
24 mei 2021

Super sushi’s heel goed verzorgd ook. 👍😄

Cecile
22 mei 2021

Sushi was erg lekker

Ricardo
22 mei 2021

Sushi was weer van goede kwaliteit. We kregen zelfs een paar stukjes sashimi extra. De bezorger zou iets later zijn en daar werden we vriendelijk voor gebeld. Kortom: goede service en goede kwaliteit!

Anja schellekens
22 mei 2021

Dit was ons vierde keer dat we weer lekker gegeten hebben Het zag er weer geweldig uit. Ik raad het iedereen aan om keer te proeven het is echt heeeel lekker.

Jamie
21 mei 2021
Patricia Gray
21 mei 2021

Gisteren auto pech gehad dus smaakte onze lekker sushi NOG lekkerder (als dat kan) 🤗. Heerlijk van smaak, super vers, warm en gevarieerd. YUMMY!

Paul Derks
19 mei 2021

Gewoon prima, erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
17 mei 2021

We hebben genoten van deze heerlijke shushi, vers en mooi opgemaakt. Zoals het ook in Japan smaakte. Een groot compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Bazelmans
17 mei 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
16 mei 2021
Vanesa
15 mei 2021

It was perfect, as usual.

Lins
15 mei 2021

Nice but i had ordered avocado maki but found they had salmon in it - small mistake but since i don't like them with salmon a pity for me.

Jeanette
15 mei 2021

Erg lekker en vers en super snel bezorgd!

Patricia Gray
14 mei 2021

Ik kan altijd rekenen op overheerlijke eten (ik rij een paar km ivm sushi bij dicht bijzijnde sushi winkel te halen - is echt de moeite waard). Yum x 3!

Hans
13 mei 2021

Vijf sterren voor de kwaliteit van het eten, en ook vijf voor de bezorgingen. Meerdere bezorgingen op tijd. Bij deze laatste bestelling tijdig gebeld op het moment dat de bestelling met de bezorger mee werd gegeven. De vertraging bleek slechts vijf minuten, maar toch heel attent. Goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Alblas
13 mei 2021

Nu meerdere malen besteld. Lekker eten en bezorging prima op tijd.

Jesper
13 mei 2021
Rinke
12 mei 2021

Altijd lekker! Wel fijn als het bij het juiste huis bezorgd wordt, en de buren het niet hoeven komen brengen.

Dorien
9 mei 2021

Deze keer waren de sushi stukjes de helft zo smal en kleiner als anders Verder was het wel weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
9 mei 2021

Heerlijke sushi. Perfect op tijd bezorgd.

Kendreth Cornelia
8 mei 2021

Smaakte goed en vers!

Rob Gielissen
8 mei 2021

Wederom top!

Danielle Kuijper
8 mei 2021

Geweldig goed als altijd

Lidia
7 mei 2021

Super lekker, op tijd bezorgd. Heel tevreden!

Jeanine
6 mei 2021

Was weer super lekker, en bezorgd op de afgesproken tijd.

Geert
5 mei 2021

Perfect!

Carla
5 mei 2021

Helaas deze keer een wat minder goede ervaring : de sushi smaakte prima, maar viel erg uit elkaar. Ook de grootte van de stukken was erg inconsequent. Jammer, meestal betere ervaringen

Carly
5 mei 2021

Heerlijk!

Vyk
3 mei 2021
Ine + Maarten
30 april 2021

Ontzettend lekker, goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Saskia
30 april 2021

Complimenten. Snelle vriendelijke service en heerlijk gegeten.

Anita
29 april 2021

Makkelijk bestellen, goede service en heerlijke sushi!!

Mieke Meulenbroeks
27 april 2021

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cemil
27 april 2021

Fast and delicious!

Iva Ivanova
27 april 2021
Mariska
26 april 2021

Altijd super tevreden en super lekker!

LR
22 april 2021

OMG!....we ordered the Special Box (40), it has, what I feel, are the top of the line sushi. It was very good! We had been waiting for a special occasion to order this platter and it definitely was special. We can't wait to try it again. Thank you Sushi Company!

Ralf
18 april 2021

Heerlijke sushi en netjes opgebeld dat het 10 minuten later bezorgd zou worden. Top tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

louis
18 april 2021
van Buren
18 april 2021

Prima kwaliteit en klantgericht. Keurig geïnformeerd over de bezorging

Lidia
15 april 2021
Didier
11 april 2021

Zalig! Zo hoort Sushi te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
11 april 2021

Top, snel en echt super lekker! Vooral de surf en turf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
11 april 2021
Janine
11 april 2021

zoals altijd weer perfect verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Van Erp
10 april 2021

Heerlijke verse sushi.

Danielle Kuijper
9 april 2021

Top als altijd, alleen jammer dat de 5% afhaalkorting weer weg is

Cheryl
8 april 2021

In een woord gewoon Heerlijk! Service, kwaliteit, prijs echt Top. Onze favoriet is de Special Box 😋😋

Veldhoven
7 april 2021

Super!

Chris
7 april 2021

De big partybox..... Heel lekker. Op tijd klaar, d.w.z. niet van tevoren en ook niet te laat zodat deze kakelvers gegeten kon worden. Schoon. Zeer tevreden

Jack
6 april 2021

goed en snelle bediening en zeer lekkere sushi

Willem van Duren
5 april 2021
Coby
5 april 2021

Heerlijke sushi , zeker voor herhaling vatbaar, dikke tien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
3 april 2021

Zoals eerder weer goed vers en heerlijk gegeten

Manon
3 april 2021

Snel geleverd, vriendelijk personeel en de sushi was echt heerlijk👌

Arnold
3 april 2021

De sashimi was heerlijk vers, de sushi had wat meer smaak mogen hebben. De gember was goed, de wasabi heerlijk pittig.

Mark
28 maart 2021

In eerste instantie gevoel dat het nogal prijzig is, maar de combinaties en vooral de versheid van de ingrediënten is gewoonweg WAANzinnig goed. Kist een beetje, maar is het zich dubbel en dwars waard.

Suzanne
28 maart 2021

Zoals gewoonlijk, alsof er een engeltje.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WK
28 maart 2021

Altijd heerlijke sushi, we genieten iedere keer weer! Nog bedankt voor de sushi voor onze dochter, ze vond het lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 maart 2021
M.
28 maart 2021

Precies op tijd, check vooraf, veel keus

Daphne
27 maart 2021
Victor
27 maart 2021

Perfecte sushi, op tijd bezorgd!

Marleen
26 maart 2021

Heerlijke sushi en snel geleverd!

john
25 maart 2021

snelle service, vriendelijk personeel, erg schone keuken en afhaalruimte. kortom prima.

Nadia
22 maart 2021
claudia
21 maart 2021

altijd lekker had deze keer ijsje erbij heerlijk volgende keer andere smaak erbij pakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
21 maart 2021
GB
21 maart 2021
Maes
20 maart 2021

Top maaltijd en top services.

Stefan van Hest
20 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Schoondewalt
20 maart 2021

Top eten

John
19 maart 2021

Top , was super lekker. 😋😋

Danielle Kuijper
19 maart 2021

Top als altijd

claudia
18 maart 2021

altijd super lekker ga zo door

Monique
14 maart 2021

De beste sushi die ik in alle tijden gehad heb. Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marsha
14 maart 2021

Heerlijke sushi en de bezorging stipt op tijd (ondanks het slechte weer). Top!

H.Verburg
13 maart 2021

Was heel lekker!

Natasja
11 maart 2021

Alles is top in orde; bezorging, smaak, alleen die bezorgkosten vind ik minder.

Eva
7 maart 2021

Wij bestellen heel graag bij The Sushi Company. En hebben eigenlijk ook hele goede ervaringen. Echter deze bestelling was iets minder. De sushi was weer super lekker hoor! Alleen de sushi werd 30 minuten later geleverd (kan gebeuren, vonden we niet zo heel erg). Alleen bij onze levering zat geen Sojasaus en ook geen stokjes. Dat was wel een beetje jammer. Hebben we de sushi maar met een vork gegeten ;) en zonder sojasaus. Dus een klein verbeterpuntje voor de volgende keer.

Erik
6 maart 2021

Super lekker, alles was lekker en vers. Niks op aan te merken, mijn gasten vonden het ook kei goed.

Ron
5 maart 2021

Wederom heerlijk!

Li
3 maart 2021

Heerlijk!

Janine
1 maart 2021

Altijd heerlijke sushi! Ook de tonijn was weer heerlijk mals en zacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
28 februari 2021

Het was weer lekker maar miste de vermicelli op 2 sushi's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
28 februari 2021
Patricia Gray
28 februari 2021

Lip smacking yummy as always. We’ve never had a complaint! A hard working and friendly team. Lovely atmosphere always. Patricia

Nicole
27 februari 2021

Heerlijk gegeten

Niels
27 februari 2021
Suus
26 februari 2021

Supersnel bezorgd. Verse sushi en één van de betere hier, omgeving Waalre/Veldhoven.

Jolanda
26 februari 2021

Het was heerlijk!

Milan
25 februari 2021

Heeeeeeeerlijk!!! Dit was de eerste keer maar ga hier zeker vaker bestellen!

Ferry
25 februari 2021

Zoals altijd lekkere rollen en op tijd!

Natasja
24 februari 2021

Lekkere sushi en bezorging was stipt op tijd.

Naomi
23 februari 2021

Was super lekker!!!!

Remco
22 februari 2021

Bestelling stond keurig op tijd klaar. De zaak zag er verzorgd en schoon uit. Vriendelijk personeel. Kwaliteit van de sushi was prima, vers en mooi afgewerkt. Echt een aanrader!

José
22 februari 2021

Eet zelf weinig sushi's, maar kinderen en kleinkind des te meer. Ze genieten er steeds volop van.

Dekkers
22 februari 2021

De lekkerste! En beter ophalen dan bezorgen. Dan heb je sneller en kun je genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pieter
21 februari 2021

prima kwaliteit en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
21 februari 2021
Santiago
20 februari 2021

fast delivery, good quality. but no free shipping above 50€

Martin
20 februari 2021

Gisteren bestelling geplaatst en het was super. Precies op tijd en het was echt boven verwachting...superlekker!!!

Ineke
20 februari 2021
Roggeband
19 februari 2021

Snel bezorgd en super lekkere sushi

MB
19 februari 2021
Rob
15 februari 2021

Om 19:00 zou het eten bezorgd worden. Om 19:20 zelf maar eens gebeld om te horen dat het nog eens 20 minuten zou gaan duren als ik het zelf zou komen ophalen, anders zou het nog langer gaan duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
15 februari 2021

De lekkerste sushi van Veldhoven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maroesjka
15 februari 2021

Netjes een telefoontje gekregen dat ze 15-20 minuten later waren ivm drukte. Bleek uiteindelijk 65 minuten te zijn,maar ondanks dat was het weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
14 februari 2021

Het eten was top zoals altijd, alleen hebben we deze keer 2uur en een kwartier moeten wachten. Ik begrijp dat het langer duurt vanwege de sneeuw maar dit was een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Kessel
14 februari 2021

Echt hele goede sushi. Echt een smaak beleving, vers en super lekker. Vriendelijk personeel.

Dorus Kuipers
14 februari 2021

Ruim 1,5 uur gewacht en het eten was koud.

Hugten
14 februari 2021

Veel te laat bezorgd. Sushi was wel lekker, maar garnalen in de sushi waren al koud.

Karianne
13 februari 2021

Héérlijke verse sushi! We hadden gekozen voor Happy share de luxe. Een echte aanrader.

Frank
13 februari 2021

Wederom een heerlijke sushi maaltijd!

Esther
12 februari 2021

HEERLIJK!! Verschillende keren hier al besteld en is altijd erg lekker!

Lilian
12 februari 2021

Lekkere sushi, snelle levering

Van den Broek
11 februari 2021

Goede kwaliteit sushi, lekkere side dishes. En precies op de afgesproken tijd geleverd

Pieter Neggers
11 februari 2021

Wederom een topwaardering voor de heerlijke sushi.

Smit
10 februari 2021
Ferry
7 februari 2021

De bezorging was niet geweldig. Alles was door elkaar geschut ook geen stokjes en saus

Koolen
7 februari 2021

Was lekker

Suzanne
6 februari 2021

We hebben er heerlijk genoten. Zo lekker.

Janine van der Linde
6 februari 2021

Bestellen altijd sushi bij The sushi company altijd heerlijke sushi en andere gerechten. Wordt netjes op tijd bezorgd. Wij zijn tot nu toe nog altijd tevreden.

Peters
6 februari 2021
Otto
5 februari 2021

Snel geleverd en was heerlijk

Dennis
5 februari 2021

Lekkere sushi, maar bij 50 euro 1,5 flesje sojasaus is wel erg karig...

Kasia
4 februari 2021

Lekker sushi, snel geleverd. Top service.

Jeroen
3 februari 2021

Was echt goeie sushi party, bezorging was lit

Anoniem
3 februari 2021
claudia
31 januari 2021

super lekker eten en altijd snelle levering ga zo door 👍👍👍

Danielle Kuijper
30 januari 2021

Heerlijk als altijd

Waalre!!!
26 januari 2021

Was weer lekker!

Angelique
26 januari 2021

's middags rond 13u besteld, aangegeven bezorging om 18:10uur. Helaas pas rond 18:30 kregen we een telefoontje, dat de bestelling later kwam en toen waren ze de warme gerechten vergeten. Dus die kwamen nog later. Maar ondanks dat was 't wel weer erg lekker.

J.
17 januari 2021
Richard
16 januari 2021

Het was opnieuw heel erg goed en lekker

Femke
16 januari 2021

Prijzig, maar het zeker waard! Erg lekker. Weinig rijst, veel 'vulling'.

Danielle Kuijper
16 januari 2021

Heerlijk als altijd

Leo
14 januari 2021

gedeelte van de sushi was helemaal hard uit gedroogd

Lucy
14 januari 2021

We have ordered several times with The Sushi Company Veldhoven and have been very pleased with our food, the quality and freshness has been excellent. This last time though, I was disappointed. My complaint is with the Crispy Tuna. The first & second time we ordered it, it came out hot, it was simply delicious. We have tried it two more times (so in total four times), and both times it has been cold. This last time, was the worst, the crispy rice tasted as if it was not fresh. The tuna part was good though. However, when put together, the yucky cold and old taste of the rice is not good. If the item is meant to be cold, okay, but warm is our preference and so from now on, we will not order that item. I would have loved to rate my order 5*, but the Crispy Tuna was that bad. The staff at the Veldhoven branch has always been very friendly and welcoming.

Fenne
13 januari 2021
Jantien
12 januari 2021

Weer heerlijk genoten van deze fantastische lekkere sushi. Altijd weer een feestje.

Monique
10 januari 2021

Was weer top!

Van den Broek
10 januari 2021

Goede kwaliteit sushi, gemakkelijk te bestellen met de app. En door een vriendelijke bezorger snel en correct afgeleverd.

Robin
9 januari 2021

Altijd goed

Daphne
9 januari 2021
Anita
9 januari 2021

Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Koen
9 januari 2021

Erg lekker gegeten!

Richard
4 januari 2021

Heerlijke sushi!! Echt de moeite

Suzanne
3 januari 2020

Het was weer heerlijk. De nieuwe sushi's zijn erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matheeuwsen
3 januari 2020