Beoordelingen van The Sushi Company Veldhoven

Recente recensies

5.0
Anita Monen
27 juni 2022

Heerlijke Sushi ! Helaas spaarkaart vergeten af te laten stempelen. Misschien goed om daar naar te vragen bij het ophalen van de bestelling.

Berry
27 juni 2022

Lekker vers, snel geleverd, vriendelijke beleefde bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile van den Boogert
26 juni 2022

Lekker , warm wat warm moet zijn. En op tijd geleverd. Wat wil je nog meer? :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
25 juni 2022

Goed verzorgd,met aandacht vers gemaakt. Tot de volgende keer👌

Pieter
24 juni 2022
M
24 juni 2022
Willy Buytels
23 juni 2022
Anil Cetin
19 juni 2022
Anna
15 juni 2022

Het was heerlijk!

Sergio Van Kronenburg
15 juni 2022
Lee
13 juni 2022

Beste kwaliteit sushi in de buurt en perfect op tijd bezorgd. Bedankt weer!

Coppens
13 juni 2022
JK
12 juni 2022

Heerlijke sushi....tot snel 😋

Jessica
6 juni 2022

Lekkere sushi met goede smaken en rijkelijk gevuld! Zeker nog een keer bestellen!

Marion
6 juni 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Sanne
5 juni 2022

Door de stromende regen, keurig op tijd bezorgd! En weer heerlijke sushi! Arrigato!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rian
5 juni 2022

Zooooo lekker! Heerlijk vers en geweldige smaken! Tot snel weer!

Henk D
4 juni 2022

Vlotte bezorging van heerlijke sushi, een aanrader!

M.
4 juni 2022
John
4 juni 2022

As usual great Quality

Casey
2 juni 2022

Top!!! Beste sushi!!

Flora
1 juni 2022
Remi
31 mei 2022

Voor het eerst besteld, boven verwachting goed! Bezorging was snel en heel vriendelijk, het eten van hoge kwaliteit. Ik mis persoonlijk een paar Japanse biertjes in het assortiment, zoals Sapporo en Asahi. Dat zou een avondje sushi wel compleet maken!

Noëlla
28 mei 2022

Het eten was precies op de afgesproken tijd. Netjes een mail gehad dat het onderweg was. Gebeld dat ze er waren zodat ik naar voren kon komen om het op te halen. Het eten was super lekker.

LR
28 mei 2022

We ordered online, on our way home and because it was late in the day, the first available pick up time was 45 minutes later. To our great surprise, TSC called us informing us that our order could be processed earlier if that was okay with us. We thought that was great. We received our food almost half an hour earlier than we expected, it was fresh and the service was friendly. Thank you TSC.

Rene Pepels
27 mei 2022
Els Schifferling
25 mei 2022

Heerlijk vers en nog warm

Fleur van Aaken
23 mei 2022
Janine van der Linden
22 mei 2022

We bestellen altijd de sushi bij The sushi Company. Als altijd heerlijke sushi en goed verzorgd. Bezorging is altijd prima op orde. Mocht het ooit voorkomen dat er niet op tijd bezorgd kan worden dan worden we altijd even gebeld. Wat een goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
19 mei 2022

Super goed

Gerard
16 mei 2022
Claudia Verstappen
15 mei 2022

super lekker nieuwe sushi geprobeerd rainbow roll aanrader ga zo door

Anoniem
14 mei 2022

Heerlijk eten. Enna en telefoontje was de bezorging eerder.

Ralf
8 mei 2022
Emile
5 mei 2022
R.D. van den Akker
4 mei 2022

Wederom heerlijk, en super snel geleverd. De beste uit de regio!

Laura
1 mei 2022

Heerlijk en snelle service!

A
30 april 2022

Heel lekker en snel bezorgd.

Anita
25 april 2022

Heerlijke sushi!

Debby
22 april 2022

Altijd super verse en heerlijke Sushi!

Danielle Kuijper
20 april 2022

Lekker als altijd, maar helaas weer te los gedraaid, valt al uit elkaar voordat het losgekomen is van de schaal, waardoor het onmogelijk is om met stokjes te eten en ja ik kan met stokjes eten en ben niet de enige die hier last van heeft

Jan
17 april 2022
Anita
16 april 2022

Binnen 15 minuten stond er een heerlijke, verse maaltijd op de tafel. Top service !

Sjors
13 april 2022

Hadden een probleempje met het eten, maar dit werk geweldig goed opgelost door de Sushi Company!

Els Schifferling
13 april 2022

Het was heerlijk en nog beetje warm wat de smaak ten goede kwam, super 💞

Ad
10 april 2022

Weer op tijd Op temperatuur En smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
10 april 2022

Geen verbeterpunten. De sushi is Top.

Fam Jansen
10 april 2022
Jan Matheeuwsen
8 april 2022

Helemaal top zowel kwaliteit smaak en bezorging

Patricia
7 april 2022

Heerlijk gegeten. De saus op de handrolls is heel lekker. Deze week de Futo smoked salmon roll geprobeerd. Leuk om iets anders te proberen. Yum

Resi Roefs
3 april 2022

Heerlijke sushi en fingerfood. Eens nadenken over het beter warmhouden van de side dishes. Wij moeten nog 10 minuten met de auto naar huis.

Desiree
2 april 2022
Poes minoes
2 april 2022

Gewoon weer lekker gesmikkeld

Johanna
1 april 2022

Op tijd besteld en zeer snel geleverd, heerlijk warm wat warm moest zijn. Ik heb echt genoten van de overheerlijke sushi.

R. van Deudekom
31 maart 2022

Heerlijke smaakverschillen en heel goede kwaliteit

Famke van Lieshout
31 maart 2022

Altijd keurig en lekker.

Joshua
27 maart 2022

Snelle bezorging, alle extra opmerkingen bij de sushi klopte (weg laten van bijv. een ingrediënt) Kwaliteit super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
24 maart 2022

Vandaag twee nieuwe gerechten gebrobeerd. Crab & Salmon Roll Futo Smoked Salmon Heerlijk. Dat geflambeerde zalm was verrassend lekker. Wij hebben gevochten over de laatste Futo Smoked Salmon. Op naar de volgende keer.

patrick gloudemans
24 maart 2022

Prijs is aan de hoge kant, de kwaliteit is echter fantastisch!! Het rekenen van 0.05 voor een plastic tasje, sorry maar dat kan echt niet bij deze kwaliteit…. Daarmee lijkt het alsof je het nodig hebt…. Tip: extra bestelde gerechten niet in 1 bakje doen, maar apart

Roy Van Wifferen
23 maart 2022

Erg lekkere verse sushi

Ankie
23 maart 2022
Jansen
21 maart 2022

Aanrader! Erg lekkere verse Sushi. De verhouding van rijst en vis/avocado in een Maki rol was ook goed. Kip was lekker mals en de toetjes waren verrassend lekker! Een soort pannenkoekje gevuld met chocolademousse.

Julia Lopez
21 maart 2022
Linda De wild
20 maart 2022
Bart
19 maart 2022

Geen negatieve opmerking te bedenken.

Cecile
19 maart 2022

Altijd goed en op tijd

Rob van Deudekom
18 maart 2022

Goede kwaliteit en smaak. Bestelling altijd keurig op tijd gereed om te worden opgehaald. Keurig personeel!

D.
17 maart 2022

Heerlijke sushi, vers en snel bezorgd.

JoJamesRonnie
15 maart 2022

Wat een geweldige Sushi!! Eerste keer hier besteld en wat een positieve verrassing, alles super kwaliteit

Stefan
15 maart 2022

Zoals altijd erg lekker en snel

R. Loza
14 maart 2022
Patricia
12 maart 2022

Donderdag heerlijk gegeten. Leuk dat er nieuwe special rolls recent bij zijn gekomen. Leuk om weer verrast te worden. 😋🤗

camster
12 maart 2022
Mirjam
10 maart 2022

Heerlijk gegeten, vers en gevarieerd. Heel klantvriendelijk! Ik werd keurig gebeld omdat de bestelling al een tijdje klaarstond; ik had me per ongeluk vergist in de ophaaltijd.

Christel
8 maart 2022

Super snel En heel vriendelijk En kwaliteit was super goed

Rian
6 maart 2022

Het was weer heerlijk! Al die smaakjes die je afzonderlijk proeft en toch zo'n geheel vormen...zoek smakelijk!

Frits Verschuren
5 maart 2022
Petra
2 maart 2022

Vandaag voor het eerst besteld en is goed bevallen. Lekker gegeten!

Ria O
27 februari 2022

Besteld op vrijdagavond. Binnen het uur geleverd en zoals eerdere keren van super kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten.

kelders
26 februari 2022
Lucas
24 februari 2022
Lucas
22 februari 2022
Pieter
21 februari 2022
Ine
19 februari 2022
Jamie
18 februari 2022

Zoals altijd heerlijke verse sushi en netjes op tijd geleverd

Lianne
18 februari 2022

Super service en lekker!!

Hanneke
17 februari 2022

Lekker gegeten, fijn snel geleverd

Iris
14 februari 2022

Heerlijk gegeten, super vers, lekker en snel bezorgd.

Sander de wit
13 februari 2022

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine
12 februari 2022

Altijd vers, vaak verassende en altijd vriendelijk, betere zijn er niet in de regio

Hayley
12 februari 2022

Leker sushi. Fast delivery and tasty unusual special sushi. Dankuwel voor onze lekker avondeten.

Marieke
12 februari 2022
Mieke
12 februari 2022
solensu
10 februari 2022
Kitty
6 februari 2022

Prima.. we hebben genoten van het eten.

Vanesa Fernandez
4 februari 2022
Stefan
4 februari 2022
Mariel
3 februari 2022

Heerlijk gegeten.

Kirstin Willems
2 februari 2022

Heerlijke sushi en lekker warme springrolls

Susan Baars-Jones
27 januari 2022

A wonderful meal as usual with great service. This time I also tried the gyoza and they were delicious!

jacques
26 januari 2022
lieke
23 januari 2022

vrij duur, terwijl de sushis er interessant uitzagen, maar qua smaak niet heel bijzonder waren; en volgens mij gebruik oa mayonaise, wat niet mijn voorkeur heeft bij sushi's

Resi Roefs
23 januari 2022

Heerlijke sushi.

Snelders
23 januari 2022

Uitstekende Sushi wederom

A&M
23 januari 2022

Veel te prijzig voor wat je krijgt. Daarnaast duurde het bezorgen te lang.

Lonneke
22 januari 2022
Kirstin
22 januari 2022

Drukke avond dus duurde wat lang voordat het er was. Maar wel heerlijk zoals altijd.

Remko
22 januari 2022
van Deudekom
21 januari 2022

Fantastische kwaliteit en opmaak

Familie Feller
21 januari 2022

Het was weer heerlijk! Bezorging ook precies op het afgesproken tijdsblok

Rinette de Wert
17 januari 2022
Demmy Mikkers
16 januari 2022

Beste sushi van Veldhoven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Kuijper
15 januari 2022

Lekker als altijd, daarom blijven we vanuit Eindhoven op en neer rijden, want we vallen buiten het bezorg gebied😕

Oscar
15 januari 2022
Gerard
14 januari 2022

Top, zowel het eten als de bezorging

Mattias
13 januari 2022

Het eten was heerlijk! 10 min te laat maar netjes even gebeld.

Mark
9 januari 2022

Al een aantal keer besteld.kwaliteit is altijd top. Beste sushi in Veldhoven en omgeving. Echt lekker en goed. Winkel altijd keurig!

Gerard
9 januari 2022
Caatje
9 januari 2022

Mijn zoon besteld al jaren bij jullie, nu ik zelf een keer. Supersnel geleverd en dat op een zaterdagavond! En zoals altijd, superlekker. Enig minpuntje is de prijs.(rond de € 70 met zijn tweetjes... ..lol... maar heb goedkopere sushi bedrijfjes geprobeerd, maar die halen het niet bij jullie!

Stef
8 januari 2022

Kwaliteit was super

Rian
8 januari 2022

Overheerlijke sushi! Je proeft ieder ingrediënt. Vers! Smaakvol! Wij rijden er graag voor naar Veldhoven!

Arie
7 januari 2022
Therese Hermansson
4 januari 2022
John
1 januari 2021

Zoals gebruikelijk weer goed, lekker en vers en een prima bezorging.

Frank Lemmens
1 januari 2021

Heerlijk gegeten goede kwaliteit

Claudia
1 januari 2021

Weer top !

Pauline
1 januari 2021
V Riet
31 december 2021
Karin
30 december 2021

Heerlijke sushi. Snelle levering!

Kitty
30 december 2021

Heerlijke sushi gegeten en snel bezorgd.

Esther van de ven
30 december 2021

nette snelle bezorging en alles zag er mooi verzorgd uit en heeft heerlijk gesmaakt zeer tevreden

Anoniem
30 december 2021

Erg lekker weer!

Patricia
29 december 2021

TSC Special Box is echt een aanrader. Heeft al mijn favoriete gerechten bij elkaar. Heerlijk! 😋☺️

Emma
29 december 2021

Super lekkere sushi, aanrader!

Senna
27 december 2021

Edamame bonen waren niet goed gaar en de zalm sashimi was ook niet heel erg lekker.

Larry
27 december 2021
Anita
26 december 2021

Altijd heerlijke sushi!

Chantal
26 december 2021

Super vers! En weer heerlijk. Beste sushi van Veldhoven

S. Van Leer
25 december 2021

Ik vond het een snelle service. Vers gemaakt terwijl je wacht. Top

Weijers
25 december 2021
René
25 december 2021
Rooyakkers
25 december 2021

Vriendelijk en correct geholpen, erg goed en lekker. Gewoon perfect!

Siersema
24 december 2021

Netjes telefonisch contact over de aangegeven allergieën, op tijd geleverd en heerlijke sushi.

Camster
22 december 2021
J Hendrikx
21 december 2021

Jammer geen code

Wilma
20 december 2021

Zo jammer dat alle sushi in 1 bakje gepropt wordt. Doet afbreuk aan de presentatie. En, zijn de rolletjes e.d. nog kleiner geworden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cecile
19 december 2021

Altijd goed , altijd lekker

Otto
18 december 2021
Annoniem
17 december 2021

Ontzettend lekker weer! Zoals altijd :)

Anneke
15 december 2021
Helen van Loenhout
14 december 2021

Was hele lekkere sushi alleen had hij strakker gerold mogen worden hij viel erg snel uit elkaar

Fam. Janssen
10 december 2021

Vlot bezorgd. Heerlijke sushi, super vers en smakelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Milou Smits
9 december 2021

Smaakte heerlijk!

Ferry
8 december 2021
René
6 december 2021

Het was super goed en lekker

Anita
6 december 2021

heerlijke sushi!

Manon
6 december 2021

Heerlijk, goede kwaliteit en prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anny Faase- van Wees
5 december 2021

Gemakkelijke bestelling, prima op afgesproken tijd bezorgd en uitstekende kwaliteit van de sushi.

A.Sanders
5 december 2021

We hadden een aantal dingen los besteld (geen box). Zo ook vegetarische sushi. Helaas zaten deze vegetarische sushi ook in de box met vis en vlees sushi. Dat is voor sommige mensen die vegetarisch zijn niet prettig ! Dat was jammer.

Anita
4 december 2021
Anja Meulenbroeks
4 december 2021
Hendrikx
2 december 2021

Gewoon top alweer

Kim
28 november 2021

Heerlijke sushi en mooi op tijd gebracht

Vdlaar
27 november 2021

Top: sushi Tip: niet vragen om fooi en niet doorberekenen transactiekosten.

Patricia
25 november 2021

Ik bestelde iets per ongeluk naar ook dat was lekker- Fried Big Roll.Trouwens nieuwe moderne website met duidelijke allergie info.!

Alessie
23 november 2021

Het was er snel. De sushi was lekker alleen zaten er in de handrol paling nog graatjes in.... dat lijkt me niet helemaal de bedoeling.

Jan
23 november 2021

Helemaal top dankjewel

Frank Lammers
21 november 2021

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
20 november 2021

Lekker maar helaas te weinig

Rob wekten
20 november 2021

Prima kwaliteit en service

Geerts
15 november 2021

Heerlijk

Vereijken
14 november 2021

Eten is goed daar kan ik niks over zeggen, maar tijdstip van afhalen dat ging nergens om. Om half 7 zou ik het eten komen afhalen, de zaak zat redelijk vol en iedereen was een beetje verbaasd ik ook, ik ging pas 25 minuten later dan afgesproken met de bestelling naar huis. Zeg dan gewoon we redden het niet, mag/ kan het wat later? Eerlijkheid duurt toch het langst. Opmerkingen opgegeven bij de bestelling wordt ook niks mee gedaan. Onze bestelling bleek bij thuiskomst niet compleet helaas,, werd wel weer opgelost maar toch. Heb het gevoel dat de mensen die daar werken niet goed met druk om kunnen gaan. Wij hebben er vaak besteld maar nu beginnen we toch te twijfelen of we de volgende x het weer doen.

Imke
13 november 2021

Lief meisje dat het kwam brengen en was erg vriendelijk en zag er heel verzorgd uit!

Anny Faase
7 november 2021

De rolls zagen er niet alleen fraai uit, maar smaakten ook heerlijk. Mijn gasten, die niet van sushi houden, vonden deze "stukjes" lekker bij de Chinese soep.

Yvonne Kuppens
6 november 2021

Doordat we zieke kleinkinderen hadden konden we de sushi dit keer niet zelf halen. Jammer dat we daardoor geen korting of spaarzegels kregen 😞 (David Loyd pas) Verder was de glutenvrije sushi niet gescheiden van de gluten sushi zoals ons verzoek was.

Danielle Kuijper
5 november 2021
Lenny
5 november 2021

Ik was teleurgesteld in de saus die bij de springrolls kwam. Het was gewoon chilisaus. Wat is er met je lekkere romige saus gebeurd? Zonder dat smaken de springrolls niet.

Bao
5 november 2021

Snel, goede service en de belangrijkste het eten is goed! Geen droge rijst en de vis is goed.

Patricia
5 november 2021

Een lekkere bestelling sushi van The Sushi Company ophalen na een drukke dag werken gaf al een weekend gevoel op donderdag al! ☺️

Willem
25 oktober 2021

Top niks op aan te merken goeie service en erg lekker.

Feller
24 oktober 2021

Heerlijk!

Cecile
23 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Alles goed verpakt en op de aangegeven tijd geleverd. De nieuwe sushi op de lijst geprobeerd .. mjam mjam mjam..

K.N.
21 oktober 2021

Perfect op tijd bezorgd! En zoals altijd weer top kwaliteit sushi!

Peggy Boutier
17 oktober 2021
Anke
16 oktober 2021

Heerlijke sushi en snelle service!

Deudekom
13 oktober 2021

Kwaliteit, smaak én presentatie uitstekend👍

Nicole
10 oktober 2021

Sushi was weer heerlijk! Jammer dat je alleen nergens meer sushi met tonijn salade kan bestellen, is toch lekkerder dan rouwe tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 oktober 2021

What a delicious end to the week and start to the weekend ☺️. Heartwarmingly friendly team in Veldhoven as always.

pieter
8 oktober 2021
Lizette kox
3 oktober 2021

Was super lekker en vers

Marek
3 oktober 2021

Kwaliteit van de sushi is goed maar de Gyoza Chicken was bedje te lang gebakken en was redelijk droog en dat was jammen . Bezorging : 1,15 uur wachten op het eten dat is redelijk lang 17.14 besteld en 18.33 bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 oktober 2021

heerlijk gegeten en een zeer snelle bezorging super.

Joost
2 oktober 2021

Erg lekker

Loes
2 oktober 2021

Overzichtelijke website Heerlijk verse sushi Levering netjes op tijd Vriendelijke verzorgster Goed verpakt Eerste keer bij sushi company besteld, zeker voor herhaling vatbaar!

Ingrid
1 oktober 2021
Vivian
1 oktober 2021

Eten was snel bezorgd. Maar helaas vond ik de sushi dit keer erg tegen vallen. Was koud en niet vers helaas.

Imke
26 september 2021
Dekkers
26 september 2021

Altijd zeer tevreden maar de laatste tijd vnden we de tonijn te dik gesneden. Volgende keer bestellen we alleen de zalm 2x. Ook leek het dat er een andere kok is....smaakte allemaal net iets anders dan anders

Patrick
25 september 2021

Lekkere sushi en op tijd geleverd!

Rian
25 september 2021

Het was weer heerlijk! Zo lekker al die smaakjes bij elkaar. We rijden er heel graag voor naar Veldhoven: de beste sushi in onze regio!

Ton
24 september 2021
Jolanda
24 september 2021

Het was heerlijk

Nick
23 september 2021

Eerste keer sushi gehaald. En meteen fan, heerlijk!! en lekker vers. Top!

van den Akker
22 september 2021

Gewoon prima, niks op aan te merken.

Sandy
19 september 2021

Al meerdere malen met het werk hier besteld. Goede kwaliteit, erg lekker. Geen vraag is te veel of te moeilijk, wij zijn erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Jansen
19 september 2021

Ok kwaliteit, niet speciaal lekker

John
19 september 2021

Meer als goed.

Maria
18 september 2021

Super lekker en verse sushi! Bedankt

Patricia
17 september 2021

Super lekker zoals altijd. Bedankt aan de jarige Kim en haar team. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Mario
16 september 2021

Lekkere rollen en op tijd

KN
14 september 2021

Snelle en keurige bezorging! En zoals verwacht, weer top kwaliteit, de beste in Veldhoven en omstreken!

Sonja
13 september 2021

Super lekker! Weer genoten van de met zorg klaargemaakte sushirolls. Veruit de lekkerste van Veldhoven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Resi
12 september 2021

Dik tevreden over de kwaliteit als ook over de afhandeling van de bestelling.

G de Vries
12 september 2021

Ik vind jullie kostenstructuur niet okay. Extra kosten voor plastic zakje en boekingskosten is wel heel opzichtig om geld binnen te harken. De sushi zelf is al knap aan de prijs.

Alka Sharma
11 september 2021
LC
11 september 2021

Sushi is altijd vers en zonder pezen. Ze bellen je van tevoren als ze wat laat zijn met de bezorging. Zeer tevreden over eten en service.

Maartje
11 september 2021
claudia
10 september 2021

altijd super lekker en snelle levering

Marieke Verbeek
9 september 2021

Super lekkere sushi, een echte aanrader!

Selma
5 september 2021

Supersnelle bezorging en meeega lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
5 september 2021

Heerlijke sushi. Op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
1 september 2021

Echt super lekker

Jamie
31 augustus 2021

Smaak was heerlijk alleen de waren de sushi niet goed gesneden, maar dat mocht de pret niet drukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke saes
29 augustus 2021

Geweldig lekker gegeten! Zeer snelle bezorging! Vriendelijk meisje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luus
29 augustus 2021

Al meer dan 8 jaar bestellen wij sushi bij hetzelfde sushi restaurant, lekkerder en beter kon niet dachten wij ..... Totdat we gisteren kennis hebben gemaakt met de sushi van the sushi company , wow !!!!!! Jullie hebben er nieuwe fans bij !!!

Jacqueline Neggers
27 augustus 2021

Wederom genoten!

AT
27 augustus 2021

Op tijd geleverd, alles was goed, smaakte heerlijk. Top!

Wil
22 augustus 2021

Thuis laten bezorgen en kwam precies op tijd! Heerlijk buiten op gegeten met familiebezoek. Iedereen was enthousiast. Erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Karin
18 augustus 2021

Het was erg lekker, we hebben genoten. Echt een aanrader. Wij gaan zeker nog vaker halen.

Maroesjka
18 augustus 2021
Susan
16 augustus 2021

I ordered sushi for some colleagues and myself who had to work. Everyone was totally impressed with the newest sushi platter and wanted me to write this review. The sushi was really fresh and tasted wonderful. Thank you for the great food and excellent service. I am very glad that you are my neighbourhood sushi service!

Ineke Keijsers
13 augustus 2021

Heerlijke sushi. Vooral de special rolls. Altijd keurig op tijd en anders meteen een telefoontje dat het 10 minuten eerder of later is.

Rian
13 augustus 2021

Echt heerlijk gegeten! Wat een fijne smaken, elke hap was een feestje! We gaan hier vaker terug voor onze sushi.

Patricia Gray
13 augustus 2021

Wij hebben dit keer een Special Box 40 stuks besteld voor de verandering (met daarnaast een paar kleine snacks). Dit bevat bijna alle TSC Special Rolls onder andere een paar van onze favourite happen namelijk Shrimp on Rock en Ebi Tower. Echt smullen was het 😋!

Y. Van Druenen
9 augustus 2021

De bestelling was er erg snel en de sushi heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 augustus 2021

18 minuten levertijd. Super tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne
7 augustus 2021

De schotel met specials is echt een aanrader. Anders de standaard sushi 🍣

Vanesa
30 juli 2021

It was delicious (as usual).

Kirstin
25 juli 2021

Uur gewacht op levering op zaterdag Loempia en garnalen waren lauw/koud en loempia ook zacht geworden. Sushi slordig gerold met losse en op plekken dikke rijst als gevolg. Dit zijn we niet gewend want altijd top. Smaak was verder prima.

Patricia Gray
22 juli 2021

You know when you’ve been having take away from one place for a long time, you think it can’t stay so good for ever? Well, sushi from The Sushi Factory in Veldhoven is still delumptious and scrumpelicious. 😋

Maroesjka
22 juli 2021

Super vriendelijke bezorger en de sushi erg lekker, zoals gewoonlijk.

Arnoud
17 juli 2021

Top

Fam. van Loon
15 juli 2021

Het werd precies op tijd bezorgd en het was echt heerlijk! Eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer!

jan
12 juli 2021
Ed
12 juli 2021

Heerlijke Sushi and stipt op tijd bezorgd.

Li
11 juli 2021
Lidy
11 juli 2021
Yolanda
10 juli 2021

Lekker!

Danielle Kuijper
5 juli 2021

Was lekker als altijd, maar alle rollen waren te los gedraaid, waardoor alles uit elkaar viel

Monique
5 juli 2021

We hadden de Big Party Box besteld en we hebben hier heerlijk van gegeten. Echt een aanrader!

M. Van Tuyn
4 juli 2021

Gewoon goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
4 juli 2021

Super lekker! En mega snelle levering! Super tevreden, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zulaika
3 juli 2021

Ik vind het zo lekker.

van hooff
1 juli 2021

alles was goed en erg lekker voor herhaling vatbaar

Frans
27 juni 2021

Ik blijf me verbazen hoe constant de kwaliteit van de sushi is, wederom erg goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsy
27 juni 2021

Super lekker gegeten!

Silvia
27 juni 2021

Super lekker gegeten.

Door
26 juni 2021

Fantastische sushi. Vooral de specials, beter af en toe echt lekkere sushi dan regelmatig “gewone” sushi. Aanrader!

Jvdw
24 juni 2021
Verhagen
22 juni 2021
Erwin
21 juni 2021

Smaakte prima en de garnalen en de yakitori waren nog lekker warm.

Lisan Wams
20 juni 2021

Eerste keer dat ik bij jullie kwam afhalen. Fijn om te zien dat de keuken er schoon en netjes uitzag. Schaal werd vers gemaakt. Sushi en dumplings waren heerlijk. Zullen zeker vaker bestellen!

Corina
19 juni 2021

Snelle bezorging, nette bezorger. Sushi smaakte goed, zag er goed uit. Aanrader voor de sushifan

Esther
18 juni 2021

Super vriendelijke winkelmedewerkerster! Meedenkt hoe je de bestelling het beste thuis kunt krijgen. Altijd goede kwaliteit.

Anoniem
13 juni 2021

Top sushi!!

F. de Wit
12 juni 2021

Prima. Altijd op tijd bezorgd. Altijd goed verzorgd en bereid.

Roggeband
11 juni 2021

Snel bezorgd en super lekker

Esther
6 juni 2021

Super lekker gegeten! Altijd prima kwaliteit. Website stukken verbeterd nu je ook voor optie contant betalen bij afhalen kan kiezen. Ook goed rekening gehouden met spaarkaart. Kon voorheen ook niet zo duidelijk. Vriendelijke bediening en zorgvuldig met extra's. Vragen hoeveel je nodig hebt. Zorgt voor minder verspilling! Nog steeds een super tevreden klant.

Chris Wouters
5 juni 2021

Smaak en variatie is prima, de temperatuur van de gerechten mag wel wat lager, zeker met (rauwe) vis producten. Het gemiddelde leek meer dan handwarm

JAEMIN
4 juni 2021

Great!!

Said
1 juni 2021
Danielle Kuijper
29 mei 2021

Lekkerder dan ooit

Jan van den akker
27 mei 2021

Eten prima , bezorgtijd goed 👍

Jan
24 mei 2021
Peter
24 mei 2021

Super sushi’s heel goed verzorgd ook. 👍😄

Cecile
22 mei 2021

Sushi was erg lekker

Ricardo
22 mei 2021

Sushi was weer van goede kwaliteit. We kregen zelfs een paar stukjes sashimi extra. De bezorger zou iets later zijn en daar werden we vriendelijk voor gebeld. Kortom: goede service en goede kwaliteit!

Anja schellekens
22 mei 2021

Dit was ons vierde keer dat we weer lekker gegeten hebben Het zag er weer geweldig uit. Ik raad het iedereen aan om keer te proeven het is echt heeeel lekker.

Jamie
21 mei 2021
Patricia Gray
21 mei 2021

Gisteren auto pech gehad dus smaakte onze lekker sushi NOG lekkerder (als dat kan) 🤗. Heerlijk van smaak, super vers, warm en gevarieerd. YUMMY!

Paul Derks
19 mei 2021

Gewoon prima, erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaat.

Henk
17 mei 2021

We hebben genoten van deze heerlijke shushi, vers en mooi opgemaakt. Zoals het ook in Japan smaakte. Een groot compliment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Bazelmans
17 mei 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
16 mei 2021
Vanesa
15 mei 2021

It was perfect, as usual.

Lins
15 mei 2021

Nice but i had ordered avocado maki but found they had salmon in it - small mistake but since i don't like them with salmon a pity for me.

Jeanette
15 mei 2021

Erg lekker en vers en super snel bezorgd!

Patricia Gray
14 mei 2021

Ik kan altijd rekenen op overheerlijke eten (ik rij een paar km ivm sushi bij dicht bijzijnde sushi winkel te halen - is echt de moeite waard). Yum x 3!

Hans
13 mei 2021

Vijf sterren voor de kwaliteit van het eten, en ook vijf voor de bezorgingen. Meerdere bezorgingen op tijd. Bij deze laatste bestelling tijdig gebeld op het moment dat de bestelling met de bezorger mee werd gegeven. De vertraging bleek slechts vijf minuten, maar toch heel attent. Goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Alblas
13 mei 2021

Nu meerdere malen besteld. Lekker eten en bezorging prima op tijd.

Jesper
13 mei 2021
Rinke
12 mei 2021

Altijd lekker! Wel fijn als het bij het juiste huis bezorgd wordt, en de buren het niet hoeven komen brengen.

Dorien
9 mei 2021

Deze keer waren de sushi stukjes de helft zo smal en kleiner als anders Verder was het wel weer super lekker

Rianne
9 mei 2021

Heerlijke sushi. Perfect op tijd bezorgd.

Kendreth Cornelia
8 mei 2021

Smaakte goed en vers!

Rob Gielissen
8 mei 2021

Wederom top!

Danielle Kuijper
8 mei 2021

Geweldig goed als altijd

Lidia
7 mei 2021

Super lekker, op tijd bezorgd. Heel tevreden!

Jeanine
6 mei 2021

Was weer super lekker, en bezorgd op de afgesproken tijd.

Geert
5 mei 2021

Perfect!

Carla
5 mei 2021

Helaas deze keer een wat minder goede ervaring : de sushi smaakte prima, maar viel erg uit elkaar. Ook de grootte van de stukken was erg inconsequent. Jammer, meestal betere ervaringen

Carly
5 mei 2021

Heerlijk!

Vyk
3 mei 2021
Ine + Maarten
30 april 2021

Ontzettend lekker, goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Saskia
30 april 2021

Complimenten. Snelle vriendelijke service en heerlijk gegeten.

Anita
29 april 2021

Makkelijk bestellen, goede service en heerlijke sushi!!

Mieke Meulenbroeks
27 april 2021

Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cemil
27 april 2021

Fast and delicious!

Iva Ivanova
27 april 2021
Mariska
26 april 2021

Altijd super tevreden en super lekker!

LR
22 april 2021

OMG!....we ordered the Special Box (40), it has, what I feel, are the top of the line sushi. It was very good! We had been waiting for a special occasion to order this platter and it definitely was special. We can't wait to try it again. Thank you Sushi Company!

Ralf
18 april 2021

Heerlijke sushi en netjes opgebeld dat het 10 minuten later bezorgd zou worden. Top tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.