Beoordelingen van The Sushi Company Veldhoven

Recente recensies van The Sushi Company Veldhoven

5 sterren na 653 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalig! Zo hoort Sushi te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en echt super lekker! Vooral de surf en turf!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer perfect verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd, alleen jammer dat de 5% afhaalkorting weer weg is

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In een woord gewoon Heerlijk! Service, kwaliteit, prijs echt Top. Onze favoriet is de Special Box 😋😋

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De big partybox..... Heel lekker. Op tijd klaar, d.w.z. niet van tevoren en ook niet te laat zodat deze kakelvers gegeten kon worden. Schoon. Zeer tevreden

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goed en snelle bediening en zeer lekkere sushi

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi , zeker voor herhaling vatbaar, dikke tien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eerder weer goed vers en heerlijk gegeten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, vriendelijk personeel en de sushi was echt heerlijk👌

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sashimi was heerlijk vers, de sushi had wat meer smaak mogen hebben. De gember was goed, de wasabi heerlijk pittig.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie gevoel dat het nogal prijzig is, maar de combinaties en vooral de versheid van de ingrediënten is gewoonweg WAANzinnig goed. Kist een beetje, maar is het zich dubbel en dwars waard.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, alsof er een engeltje.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi, we genieten iedere keer weer! Nog bedankt voor de sushi voor onze dochter, ze vond het lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, check vooraf, veel keus

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi, op tijd bezorgd!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

snelle service, vriendelijk personeel, erg schone keuken en afhaalruimte. kortom prima.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker had deze keer ijsje erbij heerlijk volgende keer andere smaak erbij pakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd en top services.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top , was super lekker. 😋😋

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top als altijd

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd super lekker ga zo door

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi die ik in alle tijden gehad heb. Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorging stipt op tijd (ondanks het slechte weer). Top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is top in orde; bezorging, smaak, alleen die bezorgkosten vind ik minder.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel graag bij The Sushi Company. En hebben eigenlijk ook hele goede ervaringen. Echter deze bestelling was iets minder. De sushi was weer super lekker hoor! Alleen de sushi werd 30 minuten later geleverd (kan gebeuren, vonden we niet zo heel erg). Alleen bij onze levering zat geen Sojasaus en ook geen stokjes. Dat was wel een beetje jammer. Hebben we de sushi maar met een vork gegeten ;) en zonder sojasaus. Dus een klein verbeterpuntje voor de volgende keer.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles was lekker en vers. Niks op aan te merken, mijn gasten vonden het ook kei goed.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi! Ook de tonijn was weer heerlijk mals en zacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker maar miste de vermicelli op 2 sushi's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lip smacking yummy as always. We’ve never had a complaint! A hard working and friendly team. Lovely atmosphere always. Patricia

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Verse sushi en één van de betere hier, omgeving Waalre/Veldhoven.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeeerlijk!!! Dit was de eerste keer maar ga hier zeker vaker bestellen!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere rollen en op tijd!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorging was stipt op tijd.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!!!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar. De zaak zag er verzorgd en schoon uit. Vriendelijk personeel. Kwaliteit van de sushi was prima, vers en mooi afgewerkt. Echt een aanrader!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet zelf weinig sushi's, maar kinderen en kleinkind des te meer. Ze genieten er steeds volop van.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste! En beter ophalen dan bezorgen. Dan heb je sneller en kun je genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fast delivery, good quality. but no free shipping above 50€

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren bestelling geplaatst en het was super. Precies op tijd en het was echt boven verwachting...superlekker!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekkere sushi

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19:00 zou het eten bezorgd worden. Om 19:20 zelf maar eens gebeld om te horen dat het nog eens 20 minuten zou gaan duren als ik het zelf zou komen ophalen, anders zou het nog langer gaan duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Veldhoven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes een telefoontje gekregen dat ze 15-20 minuten later waren ivm drukte. Bleek uiteindelijk 65 minuten te zijn,maar ondanks dat was het weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top zoals altijd, alleen hebben we deze keer 2uur en een kwartier moeten wachten. Ik begrijp dat het langer duurt vanwege de sneeuw maar dit was een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt hele goede sushi. Echt een smaak beleving, vers en super lekker. Vriendelijk personeel.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur gewacht en het eten was koud.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd. Sushi was wel lekker, maar garnalen in de sushi waren al koud.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke verse sushi! We hadden gekozen voor Happy share de luxe. Een echte aanrader.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke sushi maaltijd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!! Verschillende keren hier al besteld en is altijd erg lekker!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snelle levering

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, lekkere side dishes. En precies op de afgesproken tijd geleverd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een topwaardering voor de heerlijke sushi.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was niet geweldig. Alles was door elkaar geschut ook geen stokjes en saus

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben er heerlijk genoten. Zo lekker.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen altijd sushi bij The sushi company altijd heerlijke sushi en andere gerechten. Wordt netjes op tijd bezorgd. Wij zijn tot nu toe nog altijd tevreden.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en was heerlijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, maar bij 50 euro 1,5 flesje sojasaus is wel erg karig...

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, snel geleverd. Top service.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt goeie sushi party, bezorging was lit

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten en altijd snelle levering ga zo door 👍👍👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

's middags rond 13u besteld, aangegeven bezorging om 18:10uur. Helaas pas rond 18:30 kregen we een telefoontje, dat de bestelling later kwam en toen waren ze de warme gerechten vergeten. Dus die kwamen nog later. Maar ondanks dat was 't wel weer erg lekker.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was opnieuw heel erg goed en lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijzig, maar het zeker waard! Erg lekker. Weinig rijst, veel 'vulling'.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gedeelte van de sushi was helemaal hard uit gedroogd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We have ordered several times with The Sushi Company Veldhoven and have been very pleased with our food, the quality and freshness has been excellent. This last time though, I was disappointed. My complaint is with the Crispy Tuna. The first & second time we ordered it, it came out hot, it was simply delicious. We have tried it two more times (so in total four times), and both times it has been cold. This last time, was the worst, the crispy rice tasted as if it was not fresh. The tuna part was good though. However, when put together, the yucky cold and old taste of the rice is not good. If the item is meant to be cold, okay, but warm is our preference and so from now on, we will not order that item. I would have loved to rate my order 5*, but the Crispy Tuna was that bad. The staff at the Veldhoven branch has always been very friendly and welcoming.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van deze fantastische lekkere sushi. Altijd weer een feestje.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, gemakkelijk te bestellen met de app. En door een vriendelijke bezorger snel en correct afgeleverd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd bezorgd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Echt de moeite

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De nieuwe sushi's zijn erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar hebben er wel bijna 2 uur op moeten wachten voor het er was?

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeewiervellen van de Temaki’s waren helaas taai geworden waardoor dit gerecht ons helaas tegen viel. Alle overige gerechten waren wel erg lekker en smaakte heerlijk vers.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Goede kwaliteit sushi, met veel knapperige hapjes, goed opgemaakt, en netjes vervoerd. Ook voldoende soyasaus, gember, stokjes en hete wasabi. Tot de volgende!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snellle bezorging En was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste afhaal sushi tot nu toe! We hebben al veel verschillende restaurants gehad. Sushi vers, dat merk je aan de rijst die niet zo koud is. Prijs/kwaliteit heel goed. Erg goed van smaak. Je krijgt er veel wasabi en gember bij, daar zijn ze niet flauw mee. Bezorging heel nauwkeurig. Wij zijn zeer tevreden met deze afhaal locatie in de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald alles was goed warm en vers! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en heerlijk vers.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker jammer dat jullie de spaaractie hebben veranderd . voor 1 persoon moeilijk vol te krijgen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aanrader

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, echt genoten. Aanrader! Snelle bezorging.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, heerlijke sushi!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, heerlijk gegeten en keurig op tijd geleverd. Super!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg smakelijk en was snel op We gaan voor de kerst weer bestellen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk alleen sommige stukken wat te groot om goed met stokjes te eten

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I tried the new fried items for the first time and they are so delicious. These will definitely always be some of my go-to items.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld californiaroll en tempura ebi met crispy dropping voor betaald maar zat er niet op. Direct een mail gestuurd tot op heden niet op gereageerd door de sushi company.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en supersnel en goed bezorgd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de saus bij de loempia niet lekker. Of chilisaus bij doen of anders chilisaus met mayo is ook lekker . is maar een idee

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat je een afhaaltijd kunt aangeven nog erg lang op de de bestelling moeten wachten. Het eten was heerlijk.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en echt Heerlijke sushi! Echt een aanrader!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, wel prijzig...en veel verpakkingen...dus niet duurzaam.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi !! Super lekker echt een aanrader

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, alleen zijn jullie de topping vergeten helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi box voor een redelijke prijs

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vriendelijk personeel

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig voor veel geld, smaak was anders , we kregen een hele andere rol ,veel kleinere stukjes dan anders .

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk toch echt dat de porties kleiner zijn geworden. Jammer.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi uit Veldhoven. Goede kwaliteit. Super!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeker lekker Nu nog bezorgen in hoogeloon🤪

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra betaalde crunchy miste Verder erg lekker Meer dan genoeg wasabi en gember

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker zeker de zalm tompouce aanrader 👍👍👍

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt super lekker. Een van de lekkerste die we op hebben. Helaas ben ik vlak erna ziek geworden en heb heel de nacht diarree gehad en overgegeven. Dokter denkt voedselvergiftiging of buikgriep erbij. In ieder geval alles kwam eruit. Vandaag ben ik beetje opgeknapt en lukt het me pas weer om wat te eten. Mijn zoon is niet ziek geworden, wil echt zeggen sushi was top. Ik heb denk de pech gehad dat ik net iets verkeerds heb gegeten. Groetjes uit Den Bosch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed, maar erg duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe specials 👍. Erg goede aanvulling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen goede service. 20min lang moeten wachten op eten en er wordt niet gebeld.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekker Top

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker, verzorgd en voldoende. Onze kennismaking was dan ook direct een goede.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk, vond het alleen belachelijk dat ik een tas moest kopen voor 5 cent, ook al wilde ik die niet

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een heerlijke maaltijd. We overwegen om het over te gaan doen met de Kerst.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik sushi besteld heb bij de Sushi Company en het is zeker voor herhaling vatbaar! Het was heerlijk! Hele goede sushi! 🍣🍱 Ik had eerder op de dag via de site besteld en het bezorgmoment aangegeven. Ze waren precies op tijd, superfijn! Een aanwinst voor Veldhoven!! 🤩

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker verse en goede sushi. Snelle service, een echte aanrader! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi alleen ze waren de stokjes, gember en sojasaus vergeten.....😖

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld. Heerlijk gegeten. Vind het alleen vrij prijzig. Werden wel netjes gebeld en dat ze later kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi en zeker voor herhaling vatbaar 👍

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Family deluxe box, echt super! Hiervoor rijden we wel op en neer vanuit Eindhoven Noord. 2e keer besteld al. Beste afhaal sushi die we kennen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Precies op tijd. Kwaliteit echt top. Op naar de volgende!!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We really like the food from here. Our complaint is that today we ordered sashimi based on one of your photos....we ordered it the last time without making this mistake. We wanted to order Sashimi Mix tataki, however we accidentally ordered the plain Sashimi Mix based on the photo. We are not complaining about the price, we would have gladly paid the price for the tataki. The problem arises when one is going up and down through the menu, one starts paying attention to the photos. We know that the photos are only a representation and the not the actual items, so what we get will not be exactly as the photo. We have now made a mental note and will probably be more careful next time. However, what about people that are first time customers/ordering for the first time? Imagine the disappointment (as we did) once they get their order home only to find out that they chose the wrong item, but yet received the item they ordered due to price and the photo. Our suggestion is that you not i

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was alleen jammer dat ik geen gebruik kon maken van de korting middels David Lloyd. kortingscode staat niet op de kaart en wordt op de website ook niet verteld hoe hier aan te komen

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, echt heerlijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zaten de edamame bonen er niet bij en wel betaald 😏. Verder was de sushi heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd pas na 1 uur en 20 minuten bezorgd, En de garnalen waren koud ipv warm. Rest van de bestelling was prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd zou nog vaker sushi eten als dit ook als 1 persoons menu zou worden aangeboden

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was top. Zoals altijd. We bestellen regelmatig. Vandaag rekening gehouden met een langere bezorgtijd dus dat was oke. Maar de warme gerechtjes 2x ebi garnalen en 2x loempias waren koud en de loempias ook helemaal zacht ipv krokant. Dat zijn we niet gewend van jullie. Dus viel vandaag een beetje tegen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste in Veldhoven en netjes op tijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende bezorging, exact op het gevraagde tijdstip. Ook lekkere sushi, helaas niet helemaal onze smaak met sausjes reeds over de sushi heen. Wij zullen hier niet meer bestellen, maar als je ervan houdt is de sushi wel goed bereid!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakt erg lekker. Helaas valt de sushi zeer regelmatig uit elkaar en dat is vervelend. Hopelijk doen jullie hier iets mee.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling gedaan voor ruim €60,- ...!!! Zitten er tot mijn grote verbazing maar 2 kleine flesjes sojasaus bij...!!??? . Voor dat geld had ik toch echt iets meer verwacht!! Beetje jammer. Van de kwaliteit en bezorging niets dan lof, maar het gaat om de kleine dingen die je als restaurant speciaal maken.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, altijd fijn als ze alle toelichtingen ook naleven. Zeker nog een keer voor mij

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vandaag TSC Special roll de Salmon Oshi Jalapeno geprobeerd. Keertje wat anders. Lekker.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really fast delivery and good quality sushi as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi uitstekend! Kwaliteit bezorging nvt. Zelf opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en een mooi menu voor ieder wat lekkers. Maar jammer dat ik niet de spaarzegels erbij heb gekregen en had dat wel bij toelichting gezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bijgerechten! De vis is ook super vers gesneden. Hetnwas weer erfect en wij hebben weer genoten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 2e keer besteld en weer top. Super vriendelijk personeel! Volgende keer weer. Bedankt voor het lekkere eten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en tijdige aflevering

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en levering!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met snelle bezorging. Top restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel klaar. Netjes verpakt. Goed eten. Alleen jammer dat er weinig vega opties zijn

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle bezorging

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Menu voor 2 gehad en t was allemaal even heerlijk ,we bestellen zeker nog n keer

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Ik bestel alleen nog maar daar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie sushi gerechtjes echt heerlijk, Het smaak zo lekker

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals gewoonlijk top. Alleen wel een uur moeten wachten. Gebeld om te vragen waar het bleef. Toen zou het er ieder moment zijn. Duurde alsnog 15 min.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrrrrrrr Echt een aanrader om eens te bestellen . Lekker vers en smaakvolle sushi 👍🏼

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker en vers, ik zou deze schaal voor 3 personen ook graag voor 1 persoon terug zien op de menukaart dan kwam ik nog vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

1 artikel niet goed geleverd. Maar dat heb ik niet

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijke sushi laten bezorgen. Snel kunnen bestellen en werd netjes door de bezorger, met inachtname van corona voorschriften, afgeleverd. Al met al een feestje.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een 10!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker als altijd

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

GO-DDE-LIJK!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk sushi en erg verse vis. Bezorging is perfect op tijd. Echter zaten er gisteren voor het eerst een paar minder gare rijstenkorrels in de eel maki. Beetje jammer. Maar de volgende keer zou ike e toch wel weer bestellen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de rijst was harder dan normaal

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut overheerlijk, alle gerechten waren top verzorgd, vers en smaakvol.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi. Precies opt tijd met de bezorging en heel vriendelijk personeel!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals altijd overheerlijk. We kozen dit keer voor afhalen. Tijdstip 18:40. Om 19:00 was de bestelling nog niet klaar. Toen we na 19:00 de bestelling mee naar huis kregen en thuis aan kwamen zagen we dat dit niet onze bestelling was. Na gebeld te hebben met de lokatie eerd er verteld dat onze bestelling klaar stond en deze direct bezorgd zou worden zodat we de bestelling om zouden kunnen ruilen. Na een half uur was er nog steeds geen Sushi... nogmaals gebeld, de bestelling was onderweg en er werd (nadat ik aangaf met 2 hongerig mannen te zitten) dat de de "verkeerd meegegeven bestelling" gewoon op mochten eten. Rond half 8 konden we eindelijk aan de overheerlijke Sushi beginnen. Het personeel was hard aan 't werk, maar volgens mij (ivm drukte) konden ze de bestellingen niet aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk alleen een dik half uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk. Op de shrimp nest na. Die was helaas erg taai. Verder was het heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke verse sushi. Bestelling geplaatst voor levering om 19.00u, netjes gebeld dat door drukte bestelling 10 min verlaat. Bestelling stipt om 19.10u geleverd

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorggebied een beetje ruimer maken! Sushi was weer top! En zou deze schaal die wij nu voor 3 personen bestelde ook graag in 1 persoons portie terug vinden op de kaart, dan zou ik nog vaker bestellen

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak is heel goed echter mogen de rolls iets strakker gerold worden anders vallen ze uit elkaar, wat ik met mijn tempura ebi roll had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en altijd netjes bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Zijn ook niet anders gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super service! Voorafgaand aan het bezorgen is er gebeld met ons om af te stemmen over de bezorging in verband met drukte. Tóch gewoon op de afgesproken tijd bezorgd, heel fijn!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere Sushi's.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Sushi gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het family deluxe menu! Delicious!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles super vers! Stipt op tijd bezorgd. Aanrader!!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

als altijd lekker en vers

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en erg lekker!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smakelijke sushi compleet en op tijd geleverd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker vers. Top sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

NETTE SCHONE ZAAK EN HEERLIJKE SUSHI

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor bezorg en afhaal sushi is het top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en hele lekkere en verse sashimi. Hier gaan we zeker vaker bestellen. Bezorging was netjes en ruim op tijd!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel verschillende sushi in 1 bakje gepropt. Gevolg dat toppings door elkaar liepen. Zag er onverzorgd uit. Jammer.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, wasabi zou wat pittiger mogen, jammer dat ik geen stempels kreeg bij thuis bezorgen

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi. Alleen jammer dat ze vrij los gedraaid worden, hierdoor vallen sommige soorten sushi te vaak uit elkaar.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fresh. And quick! We love it, every single time.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord heerlijk!!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals gewoonlijk.... super vriendelijk personeel en heerlijke sushi ♡♡♡

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte service, goede kwaliteit

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Vers en fijne temperatuur van het eten. Dik tevreden alweer

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi menu, excellent service and delivery. We will definitely be ordering again very often!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker warm en vers.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker wederom. Surf&Turf Roll en de Carpaccio Roll zijn echt een aanrader!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verzorgd. Keurig op tijd.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals de vorige keren was de sushi weer heerlijk. Onze dochter wil persé sushi van the sushi company!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en zelfs ondanks te laat ophalen door foutje van onze kant toch verse warme garnalen in de sushi, toppers bij sushi company veldhoven!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, service voor bij bestellen was goed.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd geleverd

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was top! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was weer top, beetje jammer dat ze de € 3,- als je via de app besteld afgepakt hebben en dan kom je daar en krijg je ineens ook niet meer voor iedere 10,- een stempel, maar bij iedere 15,- terwijl 10,- op de spaarkaart staat goede klanten binding

Reactie van The Sushi Company:Beste Danielle, dank voor uw reactie. We zijn blij te horen dat de kwaliteit wederom top was. Dit is exact onze insteek, altijd een constant product met een hoge kwaliteit leveren. Hierdoor zijn we afhankelijk van oa onze leveranciers welke prijsverhogingen doorvoeren. Om onze verkoopprijzen niet nodeloos te verhogen hebben we er voor gekozen onze stempelkaarten aan te passen. We hopen dat onze klanten dit begrijpen en dat onze focus op kwaliteit tegen een passende prijs ons doel is. Mochten er nog vragen of suggesties zijn dan horen we deze erg graag. Met vriendelijke groet, management The sushi company

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi. Goeie rijst. Haalde altijd bij Kyoto of de AH op de Limburglaan want ergens anders vind ik de sushi niet lekker. Nu voortaan hier dus. Prijs is ook goed, zeker voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle levering.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en goede en vriendelijke service!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd en kwaliteit was goed.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet hoeven wachten bij het afhalen, het stond meteen klaar. Het eten was verder erg lekker. Zeker een aanrader!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer super gesmaakt en netjes op tijd gebracht.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk en de bezorging was keurig op tijd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het smaakte prima. Lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk 🤗

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen hoorde dat Kim voorlopig niet meer in Veldhoven is. 💧

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Hele snelle bezorging! Top!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Goede portie rijst en goed gevuld. Bij ‘fouten’ wordt dat meteen goed gemaakt. Beste sushi waar ik ooit besteld heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorgservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker. Vonden het helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte goed. Lekker dat je als topping ook truffeltopping kan bestellen. Er wordt niet met handschoenen gewerkt. Dat vinden wij in deze tijd toch een fijner gevoel geven. Wel was de smaak van alle sushi top in orde!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijd bezorgd. Goed gevulde sushi met dunne rijstlaag en ook een paar lekker warme hapjes

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Zeker aan te raden

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super goed en echt vers! Het bedrijf zelf ziet er strak en hygiënisch uit, helemaal top, aanrader!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 2 uur te laat! Krijgen wel tegoedbon (hopelijk).Dag later was het nog redelijk smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, maar helaas hebben we 3 kwartier moeten wachten. Ik hoop dat dit een incident was en het uitgelegd kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren bestelling geplaatst om deze om 18.20 uur op te halen. Uiteindelijk bestelling om 19.30 gekregen. Al die tijd buiten (in de kou) moeten wachten, geen updates, geen reacties, totale chaos. Dit kon echt niet. Juist in deze (corona)tijd is het zo belangrijk om je aan tijdstippen te houden zodat er niet teveel mensen op dezelfde plek zijn maar de Sushi Company houdt hier totaal geen rekening mee en blijft maar bestellingen aannemen terwijl ze niet genoeg personeel hebben om alles af te handelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt een drama. we hadden als bezorgtijd 18.15 uur.. we hoorde en zagen niks. Zijn gaan bellen maar de telefoon lag vlgs mij van de haak. uiteindelijk zijn we het zelf gaan ophalen. we gingen pas eten om 19.45 uur.. als we het zelf niet gehaald hadden hadden we nog later gegeten. Dit vond ik een nare bijkomstigheid. dat ze het druk hadden snap ivm moederdag maar dat je ook niet kan bellen vind ik echt slecht. Heel jammer. Het eten was wel heel lekker daar kan ik niks over zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30min te laat bezorgd eten was echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd het lekkerst en normaal geen last van slechte bezorging. Echter op moederdag, wat ik snap dat het dan drukker kan zijn, geen telefoon gehad dat het drie kwartier te laat zou komen. Dit vind ik dan wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! prijs / kwaliteit dikke duim Heel erg lekker! We komen nog een keer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd wederom geweldig lekker gegeten! Bestelling was exact op afgesproken tijd en de site disches waren gewoon heet! Nogmaals in een woord geweldig! Mvg Ferdie&Dinie Jansen

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon perfect

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede kwaliteit erg lekker. Binnenkort weer!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always. Complimentary maki was a lovely treat.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer gehaald. Sushi is super lekker en de bezorging perfect op tijd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier sushi besteld en het was echt heerlijk! Zeker een aanrader

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het bestellen makkelijk , bezorging top en lekker snel maar de Sushi van matige kwaliteit, ook was was de kip echt maar net gaar. Sorry maar voor mij niet meer gezien de prijs verwacht ik toch wel iets meer.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Ik heb alleen geen stickers ontvangen voor mijn spaarkaart. Moet ik dit voortaan van tevoren melden? Kan ik de stickers alsnog krijgen?

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Prima.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en super lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke smaakcombinaties. Netjes ingepakt en afgeleverd. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Great as always! 💚

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niks anders gewend. Heerlijke premium sushi met verse ingredienten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse sushi. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was meer dan een uur later dan gepland. Bezorger was vriendelijk en verontschuldigde zich voor vertraging, maar vond het zelf ook wel genant. Kwaliteit van sushi maakte wel veel goed. Zeer goed verzogd en heerlijk van smaak.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was heerlijk en bezorging was precies op de afgesproken tijd. Top zowel de kwaliteit als de service

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Super kwaliteit

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi paar zwarte avocado stukjes dat ziet er nooit zo lekker uit maar verder prima kwaliteit

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vers en de bezorging was precies op tijd. Wij gaan zeker vaker bestellen! De surf en turf sushi is aan aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat is ik was gebeld om zeggen dat het zou iets later zijn verder heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Echter ondanks jullie zorgvuldige controle miste er 1 gerecht. Was wel afgetekend bij controle. Dit was de epi tempura maki + unions 4 stuks. Was jammer voor diegene die dit besteld had. Verder was het goed en lekken.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ! En snel !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zeker 45 minuten later. Maar gezien deze tijd hadden we daar niet zoveel moeite mee. We kregen een goede compensatie voor een volgende keer. De sushi was creatief en heerlijk dus dat komt vast goed! 👍🏼😋

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kon de voordeur niet vinden🙈 Was ook niet erg vriendelijk

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het super lekker! Maar de gefrituurde dingen, waren niet te eten. Het was zo hard dat we letterlijk er niet door heen konden prikken met de stokjes

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte levering van onze bestelling, de kwaliteit straalde ervan af! De side diches waren erg heet wat als zeer prettig werd ervaren! The Sushi Company Veldhoven is voor ons een blijvertje!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vers gemaakt. En netjes verpakt. Keuken en afhaallocatie zien beide ook heel netjes uit. Bmbamigerechten o.i.d. zou lekkere aanvulling zijn.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers en snelle levering.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, bezorger exact op tijd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur super snel , eten was heerlijk ! Top !!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker hoor

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ze waren iets te laat, maar dit hadden ze netjes laten weten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke kwaliteit Perfekte sushi rol Heerlijk van smaak Geweldige sashimi Ik kom zeker terug

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Doordat de levering veel te laat was heb ik het zelf gehaald.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en netjes gebeld dat ze ivm drukte 15/20 min later zouden zijn.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk. Wel beetje te weinig soja saus.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My family loved it!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, leuke variaties! Snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Goede service.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Werkt goed om online te bestellen en op te halen. Top dat ze gewoon open zijn in deze rare tijd..

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen, het was heerlijk en snel aan de deur afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd ook al was het zondag, en de sushi was erg lekker en vers. Volgende keer bestel ik zeker weer hier 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Wij hebben genoten. Netjes verpakt en super kwaliteit. Wij komen terug.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, 2 minpuntjes, we hadden al smiddags besteld voor bezorging om 18:00 en toen kwam het eten pas om 18:30 (wel netjes gebeld). Ook waren ze een vergeten en ik telefonisch pas na een half uur contact kreeg... verder was de service prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superverse sushi! Was heeerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en ophalen op afgesproken tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel keuze! Is écht goed, kom zeker terug! Top!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super . heel lekker, goede levering.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk. Goede kwaliteit.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, leuke actie en vriendelijk personeel.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging was half uur te laat en de mail dat mijn bestelling onderweg was kwam 3 kwartier na de bezorging.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Gaan zeker vaker bestellen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker,vond het alleen jammer dat het zo laat was. Besteld voor 18.00 en om 18.40 maar gebeld waar het bleef. Normaal is de crispy tuna en flames sake lauw-warm,waren nu erg koud. Maar verder......heerlijk gegeten !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en netjes op tijd!!!😋

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soorten sushi gegeten. Als we dan niet uit eten kunnen, dan de lekkerste sushi uit de buurt maar naar huis halen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, lekkere smaken (zowel de veggie als de normale sushi). Netjes op tijd bij het afhalen. Een aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Er valt niets te verbeteren. 🤔 Er wordt hard gewerkt (dat zie je als je daar eventjes wacht), er wordt netjes en hygiënisch gewerkt, heel leuk met gasten omgegaan en heerlijk eten afgeleverd. 🍣

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en begrijpelijke Corona restricties, lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijke sushi, super vers en vriendelijk personeel. Ik kom snel weer terug.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en super lekker. Jammer dat we van de bestelling 1 sushi niet gekregen hebben maar dat kan gebeuren in deze tijden! Top delivery dus zeker doen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zeker een aanrader

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd, vriendelijke bezorger

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super geweest mijn ouders waren ook blij verrast. Lekker vers en super samengestelde schaal met veel variatie in rollen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer lekker en de service was heel goed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

As always delicious 😋🍣😋 served up by a lovely friendly team (Kim and Co.) in Veldhoven who were clearly working very hard to meet the needs of those stuck indoors in these challenging times. 👏🏼👏🏼 Pet af, hoor! From Patricia (Waalre)💚

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Echt een aanrader.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is prima.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Enkel 1 foutje. Had 250 ml sojasaus besteld. Krijg ik n heel klein flesje wat wel duur betaald is..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd geleverd! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten en snel gebracht. Goede service, eten ziet er heerlijk uit. Nette bezorger.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom weer heerlijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en de sushi is lekker.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging, 15 minuten na het plaatsen van de bestelling aan het eten. Kwaliteit was goed, degelijke verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Netjes verpakt en heeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke sushi.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse sushi. We hebben wel eens gehad dat zelfs de rijst nog warm was. Mmmm

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heel vreemd. Niet zo lekker als de vorige x. Structuur was ook niet goed. De bladeten om de maki waren niet goed Tonijn leek wel bedorven of zo. Hebben we ook weg gegooid

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vers bereid. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker en de kwaliteit was zeer goed ondanks de drukke Valentijnsdag. bedankt :)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was redelijk, tonijn was lichtelijk droog en verkleurd. Sushi was rommelig, zalm lag eraf en sommige waren helemaal uit elkaar gevallen. Jammer voor het bedrage at je betaald.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig lekker. Mijn valentijn/verjaardag kon niet meer stuk !!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ! Goede service!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi en ontzettend fijn geholpen bij het afhalen

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg en top kwaliteit. Ook de warme gerechten netjes bezorgd. Voor herhaling vatbar.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi! En fijne service. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer hier besteld. De specials waren zeer goed, van de rolls leek de vis oud. Sterk ruikend, niet fris. Jammer.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was slordig gemaakt en totaal niet vol gevuld. Bleef lekker maar voor wat je betaald valt het dan toch tegen.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was deze keer echt minder lekker dan andere keren, jammer dat de kwaliteit niet constant hoog is.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, nice people

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is hier van zeer goede kwaliteit. Ruime ervaring met sushi op verschillende plekken. Maar nog nooit ergens zo lekker kunnen afhalen. Lekkerder dan menig sushirestaurant

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald en deze lag keurig klaar. Sushi was vers en heerlijk.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The bezorger was 15 minuten laat. Op de sushi stond de mayonaise en ik had gevraagd allen maar avocado als topping.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, en nog belangrijker super lekker. Soja, gember en wasabi alles netjes compleet. Klasse maaltijd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Écht vers. Bezorger belde netjes om door te geven dan hij 4 minuten!!! later was. Ik had de Family Deluxe Box (45) besteld. Er zou voor ons net wat meer veriatie in de box mogen. Het waren maar een paar verschillende en daar dan ca. 10 stuks van. Dat was jammer.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, op tijd geleverd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers wel jammer dat de bijgerechten alleen in zo een grote porties te bestellen zijn

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Special rollen zijn lekker

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers! Jammer dat de bijgerechten alleen in 4/5 stuks te bestellen zijn 2/3 is fijner dan zou je eerder wat bij bestellen als je in je eentje wil eten

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lang moeten wachten door een storing in het bestelsysteem. Maar desondanks heerlijke sushi!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas lang moeten wachten vanwege oudjaar maar de sushi was heerlijk

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd geleverd. Sushi schaal zag er top uit en was heerlijk, super tevreden

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, maar niet speciaal. Wel vlotte bezorging. Ook wel eens prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel geleverd

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van Sushi Company lus ik elke dag wel Sushi! Bezorger was er ontzettend snel!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TSC rollen zijn super

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in regio Eindhoven! Altijd de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een verkeerd gerecht bij mijn bestelling. Verder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik wil lever dat alles niet in plastic ingepakt is

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker en vers maar heb er een hoop plastic verpakking aan overgehouden, dat vond ik minder en is niet verantwoord.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, helaas was het bakje op zijn kop waardoor de saus overal zat. Maar echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi en vers. 1 minpuntje als ik met een eigen tas kom ophalen moet er geen 0,05 euro op de nota voor een tasje gedeclareerd worden. Zag ik helaas pas te laat op de nota.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze in jullie assortiment. Lekker, vers en snelle bezorging.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes gebeld dat de bezorger een paar min. later kwam. De sushi was heerlijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi! Zijdezachte sashimi! Nog nooit eerder van The Sushi Company gegeten, maar dit is voor herhaling vatbaar!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect. Vers zoals het hoort.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, veel keuze en lekker vers.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten, vers, krokant. Pittig en afwisselende smaken.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel en bestelling klaar op de afgesproken tijd.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd 👍🏼

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima. Goede smaken. Verse sushi. Zeer vriendelijke bezorger. Vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Snel bezorgt

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle bezorging... Voor ons alleen te weinig sojasaus maar dat vind ik geen ramp. Aanrader!!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo op tijd en zo lekker! 😋

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razend snel....15 min en lekkerrrrrrr Dit was de 1e keer, maar niet de laatste keer

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service De sushi was erg lekker. In de toekomst zal ik hier meer aan bestellen.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte prima! Levering iets vertraagd door drukte maar werd netjes gebeld en kreeg een extra product ter compensatie. Warme gerechten waren nog steeds warm dus geen probleem. Aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Maar raar dat ik bij de bestelling via de app administratie kosten moet betalen en dat ik moet betalen voor een plastic tasje.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijd klaar Kwaliteit, Top! Bij bestellingen wordt wel altijd de spaarkaart vergeten 😬

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers. Super tevreden👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima op tijd klaar. Ik had via de site een uur eerder de bestelling gedaan. Ik kon goed aangeven wanneer ik deze zou op willen halen. Vaker van TSC besteld en gehaald Alles lekker vers en de winkel ziet er netjes uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top ! Netjes op tijd geleverd,smaakte heerlijk.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Na alle goede verhalen zelf nu ook besteld, erg goed en zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, erg fijn. Qua inpakken zou ik warm van koud gescheiden houden. Verder was het heerlijk.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gemeld dat de bestelling 10 min later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Aanrader

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vers gemaakte sushi, stond klaar op de afgesproken tijd!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaal sushi! Keep up the good work!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere cola wel

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET WAS WEER HEERLIJK VLOTTE BEZORGING ONTZETTEND VRIENDELIJKE BEZORGER.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd, alleen zaten er gefrituurde uitjes op de sushi, terwijl ik gevraagd had deze weg te laten! Dat was wel balen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi!! Uitmuntende bezorging, rond 18.00 uur besteld en om 18.20 bezorgd. Dat is super als je honger hebt... wetende dat het ook zondagavond is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en vers en goede snelle bezorging

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en een attente bezorger. Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi , makkelijk te bestellen ,TOP.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker maar de sushi valt wel uit elkaar

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en smaakvol! Ook een schone zaak om te zien

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snelle bezorging

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en lekker. Vers, goed van smaak.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goede kwaliteit Precies op het afgesproken moment

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker mals vlees en vis. De sausjes en topping er bij waren ook erg lekker.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Kwalieit prima! Smaak blijft even goed.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom fantastisch, nette bezorger en netjes op tijd gebracht! Vraag; mag ik met m’n bonnetje nog de stempels komen halen voor m’n spaarkaart?! Graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi en vers bereid kwaliteit erg goed

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op de afgesproken tijd klaar 👍🏼

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Verrassende smaken zoals smokey salmon. Voor mij 1 van de betere sushi zaken Pluspunt : spaarkaart aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De dame van de aflevering vergat bijna de warme bestelling en in ieder geval de Japanse zeewier hebben we wel betaald en niet gekregen. De telefoon was toch iets belangrijker. Eten verder prima.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, het was weer heerlijk!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na alle goede recensies zelf maar eens besteld, netjes op tijd en kwalitatief goede sushi.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs eerder klaar dan afgesproken. Perfect. Goed en aardig geholpen. Zoals altijd - lekker😋 Leuke sfeer onder de medewerkers, als maar bezig maar leuke omgang.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! En snelle bezorging!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi en dimsum! Beste in veldhoven en omstreken. Gevarieerd assortiment.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

sushi was vers en lekker.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en mooi op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel - ondanks Tijdstip & Grandioze Kwaliteit

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Smaakte prima maar miste persoonlijk iets. Was vers en goed. Maar geen uitgesproken smaak. Proefde niet echt verschil tussen zalm of tonijn. Maar absoluut vers en prima qua smaak

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de goede recensies een bestelling geplaatst en inderdaad; heerlijke sushi! Bezorging ging ook vlot, ongeveer een half uurtje. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi maar dan goed, ga zeker nog terug

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alles zat erbij: gember, wasabi en genoeg eetstokjes. Het eten werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantasisch verse sashimi en nigiri. De california rolls en de roll met gegrilde vis en uitjes waren lekker op smaak. De andere waren een beetje vlak, die onderscheidden zich niet zo van elkaar? Maar al met al waren we zeer onder de indruk van de kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker,makkelijk betellen en op tijd klaar

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super! Alles vers gemaakt. Top sushi!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Heel lekker. Goede kwaliteit. Goed bereid. Goed verzorgd met alle toebehoren. En heel goed verpakt, wat wij belangrijk vinden. Het moet er ook mooi uit blijven zien!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zou om 18.00 bezorgd worden,kreeg om 17.30 telefoon of het 5-10 minuten eerder mocht. Heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en heerlijke sushi! Ook een aanrader voor een feest. Er wordt goed meegedacht om een borrelhap/maaltijd aan te bieden die het beste bij de wens van de klant past! Vraag naar Kevin, hij zal er alles aan doen om het beste aanbod te creëren, dus geen overmatige aantallen waardoor je met veel te veel sushi blijft zitten! Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Veldhoven! Goeie kwaliteit en service.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ready spot on time. Fresh as a daisy. Delightful and tasty. Lovely friendly smiling staff. Compliment to them.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, een betere afhaal sushi ben ik nog niet tegengekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

The surf&turf was so yummy I nearly ate my fingers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi Netjes verpakt Netjes bezorgd in een half uur.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 3 kwartier te laat. Dit was niet zo erg geweest als onze warme gerechten dan ook warm zouden zijn. Helaas was dit dus niet het geval. De sushi was verder wel lekker en vers.

Reactie van The Sushi Company:Beste Melanie, excuses voor alle ongemakken. Onze bezorger had een ongeluk, hierdoor konden wij helaas uw bestelling niet op tijd leveren. Wij nemen contact met u op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte voortreffelijk en was ook zeer vers. Ook voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij. Klein minpuntje was dat er een fout in de bestelling was gemaakt. We hadden de new style sashimi besteld maar kregen de reguliere. Hopelijk gaat dit bij een eventuele volgende bestelling wel goed :-)

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi rol specials zijn top!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miniloempiaatjes waren lekker maar weinig vulling Sushirolmix en tonijntataki heerlijk😋

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi lekker vers! Iedere keer weer een feestje !

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers, blij met the sushicompany

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen heeft weinig zin, vanaf de vermelde afhaaltijd moet je nog minimaal 10 minuten wachten.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanwinst in Veldhoven! Heerlijke sushi en buiten dat ook nog ruime keus in warme gerechte , zoals dimsum! Uitgebreide keuze uit sushi!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Super vers.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, vond 't alleen heel lastig dat er bij de sushi niet stond of het geschikt is voor zwangere vrouwen... Ik denk dat veel vrouwen dit graag zeker weten... Verder super lekkere sushi!!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummy 😋

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zeker vaker doen!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat prima. Bestelling was ook prima op tijd klaar. Betere omschrijvingen van de producten zou fijn zijn. ik zie niet precies wat ik bestel en hoeveel stuks per bestelling. De kwaliteit is prima. Wel iets aan de prijzige kant.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelde Sushi smaakte perfect!, het enige jammerlijke is dat ze op maandag gesloten zijn en al om 20:00 uur sluiten. Persoonlijk kan ik daar wel rekening mee houden. Maar is wel jammer.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en super van smaak, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Filiaal oogt mooi, sushi heerlijk proeft echt vers. Maki rollen mooi vol met vis i.p.v. alleen rijst.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer ons eten hier gehaald, lekkere goede sushi in veldhoven, bij afhalen vriendelijk ontvangen en werden de warme gerechten nog ter plekke gemaakt echt goed gedaan. Top we komen hier zeker terug!!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi word in een koeling gezet voor het afhalen. Sushi die warm hoort te zijn is daar door koud.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel blij met zo'n lekkere sushi zaak in veldhoven. Topp kwaliteit! Komen vaker terug.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling verliep goed zonder problemen was op tijd klaar enigste min puntje loempiaatjes waren niet meer krokant, verder dikke 8

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader, wij komen nog eens terug!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Blij met sushi company in Veldhoven. De sushi was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Matige sushi voor veel geld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, behoorlijk aan de prijs.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk. Kwaliteit super.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alles vers en zeer gastvrije bediening!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, netjes verpakt. Het smaakte naar meer!!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en zelf opgehaald. Ging vlekkeloos. Attente bediening bij afhalen. Zeer goede kwaliteit sushi's. Gaan zeker op herhalingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse shusi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De gyoza was verrukkelijk! En ook de saus die daarbij zat. De yakitori heel vet en niet lekker. Maar de sushi was verrukkelijk! Iets te droog. Ik heb gesmuld van de gratis salmon sushi of wat het was. Volgende keer andere proberen!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

First time ordering (shop just opened a week ago). Food was ready just a few minutes after the time posted on my order. Warm reception from the girl who took my payment. Dead pan expression from the chap who handen me my food. Not a smile or any real contact. Probably too eager to get it right on the official opening day. Rrecommend: lose the plastic bag. Ask if customer wants wasabi, soya sauce and ginger. (I didn’t use two of these) Most importantly the food was delicious. Yum. Will definitely be coming back. And the savings card is a bonus. Good luck on this new enterprise.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en heel aardig personeel.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, erg lekker

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief echt stukken beter dan alle andere sushi die je hier in de omgeving kunt krijgen! Als bonus (omdat we even moesten wachten) kregen wij de salmon oshi jalapeno er gratis bij, echt verrassend lekker Heel blij dat jullie naar Veldhoven zijn gekomen! Zeker tot een volgende keer!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk goeie sushi te halen in Veldhoven. Super lekker en vers!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Na goede recensies uit Nuenen (zelfde bedrijf) meteen na opening besteld. TOP, eindelijk goede sushi in Veldhoven! De bijzondere rollen zijn een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Website werkt goed; bestelling geplaatst en bij aankomst winkel was bestelling klaar. Goede service en klantvriendelijk. We zullen in de toekomst vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in Veldhoven dus moesten we het natuurlijk proberen! Absoluut niet tegen gevallen, sushi was vers en lekker. Wij vinden alleen dat de keuze (in onze smaak) wat beperkt is, maar zullen the sushi compact zeker aanraden bij anderen.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudige te bestellen, op de vooraf aangegeven tijd gereed en bovenal een prima Sushi-schotel.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs iemand die niet van Sushi houd vond het heerlijk ! Echt een dikke vette 10 voor jullie.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen verse sushi, sashimi leek diepvries vis ipv verse vis met een te hoge temperatuur.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een heerlijke sushi box for two b besteld. Echt heel lekker en vers. Je ziet het al aan hoe de komkommer gesneden is. Echt een aanrader inplaats van de standaard all you can eat sushi.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Net geopend dus even geprobeerd. We komen zeker terug!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Waar voor je geld... blij dat er lekkere sushi halen is nu lekker dichtbij 🤗