Beoordelingen van The Sushi Company Veldhoven

Recente recensies van The Sushi Company Veldhoven

5 sterren na 171 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in regio Eindhoven! Altijd de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een verkeerd gerecht bij mijn bestelling. Verder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Ik wil lever dat alles niet in plastic ingepakt is

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker en vers maar heb er een hoop plastic verpakking aan overgehouden, dat vond ik minder en is niet verantwoord.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, helaas was het bakje op zijn kop waardoor de saus overal zat. Maar echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi en vers. 1 minpuntje als ik met een eigen tas kom ophalen moet er geen 0,05 euro op de nota voor een tasje gedeclareerd worden. Zag ik helaas pas te laat op de nota.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze in jullie assortiment. Lekker, vers en snelle bezorging.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes gebeld dat de bezorger een paar min. later kwam. De sushi was heerlijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi! Zijdezachte sashimi! Nog nooit eerder van The Sushi Company gegeten, maar dit is voor herhaling vatbaar!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect. Vers zoals het hoort.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, veel keuze en lekker vers.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten, vers, krokant. Pittig en afwisselende smaken.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel en bestelling klaar op de afgesproken tijd.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd 👍🏼

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima. Goede smaken. Verse sushi. Zeer vriendelijke bezorger. Vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Snel bezorgt

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle bezorging... Voor ons alleen te weinig sojasaus maar dat vind ik geen ramp. Aanrader!!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo op tijd en zo lekker! 😋

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razend snel....15 min en lekkerrrrrrr Dit was de 1e keer, maar niet de laatste keer

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service De sushi was erg lekker. In de toekomst zal ik hier meer aan bestellen.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte prima! Levering iets vertraagd door drukte maar werd netjes gebeld en kreeg een extra product ter compensatie. Warme gerechten waren nog steeds warm dus geen probleem. Aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Maar raar dat ik bij de bestelling via de app administratie kosten moet betalen en dat ik moet betalen voor een plastic tasje.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijd klaar Kwaliteit, Top! Bij bestellingen wordt wel altijd de spaarkaart vergeten 😬

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers. Super tevreden👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima op tijd klaar. Ik had via de site een uur eerder de bestelling gedaan. Ik kon goed aangeven wanneer ik deze zou op willen halen. Vaker van TSC besteld en gehaald Alles lekker vers en de winkel ziet er netjes uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top ! Netjes op tijd geleverd,smaakte heerlijk.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Na alle goede verhalen zelf nu ook besteld, erg goed en zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, erg fijn. Qua inpakken zou ik warm van koud gescheiden houden. Verder was het heerlijk.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gemeld dat de bestelling 10 min later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Aanrader

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vers gemaakte sushi, stond klaar op de afgesproken tijd!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaal sushi! Keep up the good work!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere cola wel

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET WAS WEER HEERLIJK VLOTTE BEZORGING ONTZETTEND VRIENDELIJKE BEZORGER.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd, alleen zaten er gefrituurde uitjes op de sushi, terwijl ik gevraagd had deze weg te laten! Dat was wel balen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi!! Uitmuntende bezorging, rond 18.00 uur besteld en om 18.20 bezorgd. Dat is super als je honger hebt... wetende dat het ook zondagavond is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en vers en goede snelle bezorging

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en een attente bezorger. Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi , makkelijk te bestellen ,TOP.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker maar de sushi valt wel uit elkaar

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en smaakvol! Ook een schone zaak om te zien

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snelle bezorging

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en lekker. Vers, goed van smaak.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goede kwaliteit Precies op het afgesproken moment

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker mals vlees en vis. De sausjes en topping er bij waren ook erg lekker.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Kwalieit prima! Smaak blijft even goed.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom fantastisch, nette bezorger en netjes op tijd gebracht! Vraag; mag ik met m’n bonnetje nog de stempels komen halen voor m’n spaarkaart?! Graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi en vers bereid kwaliteit erg goed

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op de afgesproken tijd klaar 👍🏼

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Verrassende smaken zoals smokey salmon. Voor mij 1 van de betere sushi zaken Pluspunt : spaarkaart aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De dame van de aflevering vergat bijna de warme bestelling en in ieder geval de Japanse zeewier hebben we wel betaald en niet gekregen. De telefoon was toch iets belangrijker. Eten verder prima.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, het was weer heerlijk!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na alle goede recensies zelf maar eens besteld, netjes op tijd en kwalitatief goede sushi.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs eerder klaar dan afgesproken. Perfect. Goed en aardig geholpen. Zoals altijd - lekker😋 Leuke sfeer onder de medewerkers, als maar bezig maar leuke omgang.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! En snelle bezorging!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi en dimsum! Beste in veldhoven en omstreken. Gevarieerd assortiment.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

sushi was vers en lekker.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en mooi op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel - ondanks Tijdstip & Grandioze Kwaliteit

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Smaakte prima maar miste persoonlijk iets. Was vers en goed. Maar geen uitgesproken smaak. Proefde niet echt verschil tussen zalm of tonijn. Maar absoluut vers en prima qua smaak

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de goede recensies een bestelling geplaatst en inderdaad; heerlijke sushi! Bezorging ging ook vlot, ongeveer een half uurtje. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi maar dan goed, ga zeker nog terug

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alles zat erbij: gember, wasabi en genoeg eetstokjes. Het eten werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantasisch verse sashimi en nigiri. De california rolls en de roll met gegrilde vis en uitjes waren lekker op smaak. De andere waren een beetje vlak, die onderscheidden zich niet zo van elkaar? Maar al met al waren we zeer onder de indruk van de kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker,makkelijk betellen en op tijd klaar

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super! Alles vers gemaakt. Top sushi!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Heel lekker. Goede kwaliteit. Goed bereid. Goed verzorgd met alle toebehoren. En heel goed verpakt, wat wij belangrijk vinden. Het moet er ook mooi uit blijven zien!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zou om 18.00 bezorgd worden,kreeg om 17.30 telefoon of het 5-10 minuten eerder mocht. Heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en heerlijke sushi! Ook een aanrader voor een feest. Er wordt goed meegedacht om een borrelhap/maaltijd aan te bieden die het beste bij de wens van de klant past! Vraag naar Kevin, hij zal er alles aan doen om het beste aanbod te creëren, dus geen overmatige aantallen waardoor je met veel te veel sushi blijft zitten! Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Veldhoven! Goeie kwaliteit en service.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ready spot on time. Fresh as a daisy. Delightful and tasty. Lovely friendly smiling staff. Compliment to them.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, een betere afhaal sushi ben ik nog niet tegengekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

The surf&turf was so yummy I nearly ate my fingers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi Netjes verpakt Netjes bezorgd in een half uur.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 3 kwartier te laat. Dit was niet zo erg geweest als onze warme gerechten dan ook warm zouden zijn. Helaas was dit dus niet het geval. De sushi was verder wel lekker en vers.

Reactie van The Sushi Company:Beste Melanie, excuses voor alle ongemakken. Onze bezorger had een ongeluk, hierdoor konden wij helaas uw bestelling niet op tijd leveren. Wij nemen contact met u op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte voortreffelijk en was ook zeer vers. Ook voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij. Klein minpuntje was dat er een fout in de bestelling was gemaakt. We hadden de new style sashimi besteld maar kregen de reguliere. Hopelijk gaat dit bij een eventuele volgende bestelling wel goed :-)

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi rol specials zijn top!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miniloempiaatjes waren lekker maar weinig vulling Sushirolmix en tonijntataki heerlijk😋

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi lekker vers! Iedere keer weer een feestje !

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers, blij met the sushicompany

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen heeft weinig zin, vanaf de vermelde afhaaltijd moet je nog minimaal 10 minuten wachten.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanwinst in Veldhoven! Heerlijke sushi en buiten dat ook nog ruime keus in warme gerechte , zoals dimsum! Uitgebreide keuze uit sushi!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Super vers.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, vond 't alleen heel lastig dat er bij de sushi niet stond of het geschikt is voor zwangere vrouwen... Ik denk dat veel vrouwen dit graag zeker weten... Verder super lekkere sushi!!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummy 😋

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zeker vaker doen!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat prima. Bestelling was ook prima op tijd klaar. Betere omschrijvingen van de producten zou fijn zijn. ik zie niet precies wat ik bestel en hoeveel stuks per bestelling. De kwaliteit is prima. Wel iets aan de prijzige kant.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelde Sushi smaakte perfect!, het enige jammerlijke is dat ze op maandag gesloten zijn en al om 20:00 uur sluiten. Persoonlijk kan ik daar wel rekening mee houden. Maar is wel jammer.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en super van smaak, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Filiaal oogt mooi, sushi heerlijk proeft echt vers. Maki rollen mooi vol met vis i.p.v. alleen rijst.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer ons eten hier gehaald, lekkere goede sushi in veldhoven, bij afhalen vriendelijk ontvangen en werden de warme gerechten nog ter plekke gemaakt echt goed gedaan. Top we komen hier zeker terug!!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi word in een koeling gezet voor het afhalen. Sushi die warm hoort te zijn is daar door koud.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel blij met zo'n lekkere sushi zaak in veldhoven. Topp kwaliteit! Komen vaker terug.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling verliep goed zonder problemen was op tijd klaar enigste min puntje loempiaatjes waren niet meer krokant, verder dikke 8

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader, wij komen nog eens terug!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Blij met sushi company in Veldhoven. De sushi was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Matige sushi voor veel geld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, behoorlijk aan de prijs.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk. Kwaliteit super.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alles vers en zeer gastvrije bediening!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, netjes verpakt. Het smaakte naar meer!!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en zelf opgehaald. Ging vlekkeloos. Attente bediening bij afhalen. Zeer goede kwaliteit sushi's. Gaan zeker op herhalingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse shusi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De gyoza was verrukkelijk! En ook de saus die daarbij zat. De yakitori heel vet en niet lekker. Maar de sushi was verrukkelijk! Iets te droog. Ik heb gesmuld van de gratis salmon sushi of wat het was. Volgende keer andere proberen!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

First time ordering (shop just opened a week ago). Food was ready just a few minutes after the time posted on my order. Warm reception from the girl who took my payment. Dead pan expression from the chap who handen me my food. Not a smile or any real contact. Probably too eager to get it right on the official opening day. Rrecommend: lose the plastic bag. Ask if customer wants wasabi, soya sauce and ginger. (I didn’t use two of these) Most importantly the food was delicious. Yum. Will definitely be coming back. And the savings card is a bonus. Good luck on this new enterprise.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en heel aardig personeel.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, erg lekker

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief echt stukken beter dan alle andere sushi die je hier in de omgeving kunt krijgen! Als bonus (omdat we even moesten wachten) kregen wij de salmon oshi jalapeno er gratis bij, echt verrassend lekker Heel blij dat jullie naar Veldhoven zijn gekomen! Zeker tot een volgende keer!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk goeie sushi te halen in Veldhoven. Super lekker en vers!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Na goede recensies uit Nuenen (zelfde bedrijf) meteen na opening besteld. TOP, eindelijk goede sushi in Veldhoven! De bijzondere rollen zijn een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Website werkt goed; bestelling geplaatst en bij aankomst winkel was bestelling klaar. Goede service en klantvriendelijk. We zullen in de toekomst vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in Veldhoven dus moesten we het natuurlijk proberen! Absoluut niet tegen gevallen, sushi was vers en lekker. Wij vinden alleen dat de keuze (in onze smaak) wat beperkt is, maar zullen the sushi compact zeker aanraden bij anderen.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudige te bestellen, op de vooraf aangegeven tijd gereed en bovenal een prima Sushi-schotel.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs iemand die niet van Sushi houd vond het heerlijk ! Echt een dikke vette 10 voor jullie.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen verse sushi, sashimi leek diepvries vis ipv verse vis met een te hoge temperatuur.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een heerlijke sushi box for two b besteld. Echt heel lekker en vers. Je ziet het al aan hoe de komkommer gesneden is. Echt een aanrader inplaats van de standaard all you can eat sushi.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Net geopend dus even geprobeerd. We komen zeker terug!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Waar voor je geld... blij dat er lekkere sushi halen is nu lekker dichtbij 🤗