Beoordelingen van The Sushi Company Veldhoven

Recente recensies van The Sushi Company Veldhoven

5 sterren na 370 reviews

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was top! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was weer top, beetje jammer dat ze de € 3,- als je via de app besteld afgepakt hebben en dan kom je daar en krijg je ineens ook niet meer voor iedere 10,- een stempel, maar bij iedere 15,- terwijl 10,- op de spaarkaart staat goede klanten binding

Reactie van The Sushi Company:Beste Danielle, dank voor uw reactie. We zijn blij te horen dat de kwaliteit wederom top was. Dit is exact onze insteek, altijd een constant product met een hoge kwaliteit leveren. Hierdoor zijn we afhankelijk van oa onze leveranciers welke prijsverhogingen doorvoeren. Om onze verkoopprijzen niet nodeloos te verhogen hebben we er voor gekozen onze stempelkaarten aan te passen. We hopen dat onze klanten dit begrijpen en dat onze focus op kwaliteit tegen een passende prijs ons doel is. Mochten er nog vragen of suggesties zijn dan horen we deze erg graag. Met vriendelijke groet, management The sushi company

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi. Goeie rijst. Haalde altijd bij Kyoto of de AH op de Limburglaan want ergens anders vind ik de sushi niet lekker. Nu voortaan hier dus. Prijs is ook goed, zeker voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle levering.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en goede en vriendelijke service!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd en kwaliteit was goed.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet hoeven wachten bij het afhalen, het stond meteen klaar. Het eten was verder erg lekker. Zeker een aanrader!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer super gesmaakt en netjes op tijd gebracht.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk en de bezorging was keurig op tijd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het smaakte prima. Lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk 🤗

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen hoorde dat Kim voorlopig niet meer in Veldhoven is. 💧

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Hele snelle bezorging! Top!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Goede portie rijst en goed gevuld. Bij ‘fouten’ wordt dat meteen goed gemaakt. Beste sushi waar ik ooit besteld heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorgservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker. Vonden het helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte goed. Lekker dat je als topping ook truffeltopping kan bestellen. Er wordt niet met handschoenen gewerkt. Dat vinden wij in deze tijd toch een fijner gevoel geven. Wel was de smaak van alle sushi top in orde!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op afgesproken tijd bezorgd. Goed gevulde sushi met dunne rijstlaag en ook een paar lekker warme hapjes

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Zeker aan te raden

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super goed en echt vers! Het bedrijf zelf ziet er strak en hygiënisch uit, helemaal top, aanrader!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 2 uur te laat! Krijgen wel tegoedbon (hopelijk).Dag later was het nog redelijk smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, maar helaas hebben we 3 kwartier moeten wachten. Ik hoop dat dit een incident was en het uitgelegd kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren bestelling geplaatst om deze om 18.20 uur op te halen. Uiteindelijk bestelling om 19.30 gekregen. Al die tijd buiten (in de kou) moeten wachten, geen updates, geen reacties, totale chaos. Dit kon echt niet. Juist in deze (corona)tijd is het zo belangrijk om je aan tijdstippen te houden zodat er niet teveel mensen op dezelfde plek zijn maar de Sushi Company houdt hier totaal geen rekening mee en blijft maar bestellingen aannemen terwijl ze niet genoeg personeel hebben om alles af te handelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt een drama. we hadden als bezorgtijd 18.15 uur.. we hoorde en zagen niks. Zijn gaan bellen maar de telefoon lag vlgs mij van de haak. uiteindelijk zijn we het zelf gaan ophalen. we gingen pas eten om 19.45 uur.. als we het zelf niet gehaald hadden hadden we nog later gegeten. Dit vond ik een nare bijkomstigheid. dat ze het druk hadden snap ivm moederdag maar dat je ook niet kan bellen vind ik echt slecht. Heel jammer. Het eten was wel heel lekker daar kan ik niks over zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30min te laat bezorgd eten was echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd het lekkerst en normaal geen last van slechte bezorging. Echter op moederdag, wat ik snap dat het dan drukker kan zijn, geen telefoon gehad dat het drie kwartier te laat zou komen. Dit vind ik dan wel erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! prijs / kwaliteit dikke duim Heel erg lekker! We komen nog een keer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd wederom geweldig lekker gegeten! Bestelling was exact op afgesproken tijd en de site disches waren gewoon heet! Nogmaals in een woord geweldig! Mvg Ferdie&Dinie Jansen

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon perfect

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede kwaliteit erg lekker. Binnenkort weer!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always. Complimentary maki was a lovely treat.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer gehaald. Sushi is super lekker en de bezorging perfect op tijd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer hier sushi besteld en het was echt heerlijk! Zeker een aanrader

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het bestellen makkelijk , bezorging top en lekker snel maar de Sushi van matige kwaliteit, ook was was de kip echt maar net gaar. Sorry maar voor mij niet meer gezien de prijs verwacht ik toch wel iets meer.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Ik heb alleen geen stickers ontvangen voor mijn spaarkaart. Moet ik dit voortaan van tevoren melden? Kan ik de stickers alsnog krijgen?

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Prima.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en super lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke smaakcombinaties. Netjes ingepakt en afgeleverd. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Great as always! 💚

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niks anders gewend. Heerlijke premium sushi met verse ingredienten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse sushi. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was meer dan een uur later dan gepland. Bezorger was vriendelijk en verontschuldigde zich voor vertraging, maar vond het zelf ook wel genant. Kwaliteit van sushi maakte wel veel goed. Zeer goed verzogd en heerlijk van smaak.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was heerlijk en bezorging was precies op de afgesproken tijd. Top zowel de kwaliteit als de service

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Super kwaliteit

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi paar zwarte avocado stukjes dat ziet er nooit zo lekker uit maar verder prima kwaliteit

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vers en de bezorging was precies op tijd. Wij gaan zeker vaker bestellen! De surf en turf sushi is aan aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat is ik was gebeld om zeggen dat het zou iets later zijn verder heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Echter ondanks jullie zorgvuldige controle miste er 1 gerecht. Was wel afgetekend bij controle. Dit was de epi tempura maki + unions 4 stuks. Was jammer voor diegene die dit besteld had. Verder was het goed en lekken.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ! En snel !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zeker 45 minuten later. Maar gezien deze tijd hadden we daar niet zoveel moeite mee. We kregen een goede compensatie voor een volgende keer. De sushi was creatief en heerlijk dus dat komt vast goed! 👍🏼😋

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kon de voordeur niet vinden🙈 Was ook niet erg vriendelijk

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal is het super lekker! Maar de gefrituurde dingen, waren niet te eten. Het was zo hard dat we letterlijk er niet door heen konden prikken met de stokjes

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte levering van onze bestelling, de kwaliteit straalde ervan af! De side diches waren erg heet wat als zeer prettig werd ervaren! The Sushi Company Veldhoven is voor ons een blijvertje!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vers gemaakt. En netjes verpakt. Keuken en afhaallocatie zien beide ook heel netjes uit. Bmbamigerechten o.i.d. zou lekkere aanvulling zijn.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers en snelle levering.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, bezorger exact op tijd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur super snel , eten was heerlijk ! Top !!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker hoor

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ze waren iets te laat, maar dit hadden ze netjes laten weten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke kwaliteit Perfekte sushi rol Heerlijk van smaak Geweldige sashimi Ik kom zeker terug

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Doordat de levering veel te laat was heb ik het zelf gehaald.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en netjes gebeld dat ze ivm drukte 15/20 min later zouden zijn.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk. Wel beetje te weinig soja saus.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My family loved it!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, leuke variaties! Snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Goede service.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Werkt goed om online te bestellen en op te halen. Top dat ze gewoon open zijn in deze rare tijd..

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen, het was heerlijk en snel aan de deur afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd ook al was het zondag, en de sushi was erg lekker en vers. Volgende keer bestel ik zeker weer hier 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Wij hebben genoten. Netjes verpakt en super kwaliteit. Wij komen terug.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, 2 minpuntjes, we hadden al smiddags besteld voor bezorging om 18:00 en toen kwam het eten pas om 18:30 (wel netjes gebeld). Ook waren ze een vergeten en ik telefonisch pas na een half uur contact kreeg... verder was de service prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superverse sushi! Was heeerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en ophalen op afgesproken tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel keuze! Is écht goed, kom zeker terug! Top!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super . heel lekker, goede levering.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat gemakkelijk. Goede kwaliteit.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, leuke actie en vriendelijk personeel.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bezorging was half uur te laat en de mail dat mijn bestelling onderweg was kwam 3 kwartier na de bezorging.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Gaan zeker vaker bestellen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker,vond het alleen jammer dat het zo laat was. Besteld voor 18.00 en om 18.40 maar gebeld waar het bleef. Normaal is de crispy tuna en flames sake lauw-warm,waren nu erg koud. Maar verder......heerlijk gegeten !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en netjes op tijd!!!😋

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soorten sushi gegeten. Als we dan niet uit eten kunnen, dan de lekkerste sushi uit de buurt maar naar huis halen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, lekkere smaken (zowel de veggie als de normale sushi). Netjes op tijd bij het afhalen. Een aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Er valt niets te verbeteren. 🤔 Er wordt hard gewerkt (dat zie je als je daar eventjes wacht), er wordt netjes en hygiënisch gewerkt, heel leuk met gasten omgegaan en heerlijk eten afgeleverd. 🍣

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en begrijpelijke Corona restricties, lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijke sushi, super vers en vriendelijk personeel. Ik kom snel weer terug.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en super lekker. Jammer dat we van de bestelling 1 sushi niet gekregen hebben maar dat kan gebeuren in deze tijden! Top delivery dus zeker doen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Zeker een aanrader

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd, vriendelijke bezorger

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super geweest mijn ouders waren ook blij verrast. Lekker vers en super samengestelde schaal met veel variatie in rollen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer lekker en de service was heel goed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

As always delicious 😋🍣😋 served up by a lovely friendly team (Kim and Co.) in Veldhoven who were clearly working very hard to meet the needs of those stuck indoors in these challenging times. 👏🏼👏🏼 Pet af, hoor! From Patricia (Waalre)💚

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Echt een aanrader.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit is prima.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Enkel 1 foutje. Had 250 ml sojasaus besteld. Krijg ik n heel klein flesje wat wel duur betaald is..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd geleverd! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten en snel gebracht. Goede service, eten ziet er heerlijk uit. Nette bezorger.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom weer heerlijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en de sushi is lekker.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging, 15 minuten na het plaatsen van de bestelling aan het eten. Kwaliteit was goed, degelijke verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Netjes verpakt en heeeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke sushi.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse sushi. We hebben wel eens gehad dat zelfs de rijst nog warm was. Mmmm

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heel vreemd. Niet zo lekker als de vorige x. Structuur was ook niet goed. De bladeten om de maki waren niet goed Tonijn leek wel bedorven of zo. Hebben we ook weg gegooid

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vers bereid. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker en de kwaliteit was zeer goed ondanks de drukke Valentijnsdag. bedankt :)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was redelijk, tonijn was lichtelijk droog en verkleurd. Sushi was rommelig, zalm lag eraf en sommige waren helemaal uit elkaar gevallen. Jammer voor het bedrage at je betaald.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig lekker. Mijn valentijn/verjaardag kon niet meer stuk !!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ! Goede service!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi en ontzettend fijn geholpen bij het afhalen

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorg en top kwaliteit. Ook de warme gerechten netjes bezorgd. Voor herhaling vatbar.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi! En fijne service. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer hier besteld. De specials waren zeer goed, van de rolls leek de vis oud. Sterk ruikend, niet fris. Jammer.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was slordig gemaakt en totaal niet vol gevuld. Bleef lekker maar voor wat je betaald valt het dan toch tegen.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was deze keer echt minder lekker dan andere keren, jammer dat de kwaliteit niet constant hoog is.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi, nice people

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is hier van zeer goede kwaliteit. Ruime ervaring met sushi op verschillende plekken. Maar nog nooit ergens zo lekker kunnen afhalen. Lekkerder dan menig sushirestaurant

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald en deze lag keurig klaar. Sushi was vers en heerlijk.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The bezorger was 15 minuten laat. Op de sushi stond de mayonaise en ik had gevraagd allen maar avocado als topping.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, en nog belangrijker super lekker. Soja, gember en wasabi alles netjes compleet. Klasse maaltijd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Écht vers. Bezorger belde netjes om door te geven dan hij 4 minuten!!! later was. Ik had de Family Deluxe Box (45) besteld. Er zou voor ons net wat meer veriatie in de box mogen. Het waren maar een paar verschillende en daar dan ca. 10 stuks van. Dat was jammer.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, op tijd geleverd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers wel jammer dat de bijgerechten alleen in zo een grote porties te bestellen zijn

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Special rollen zijn lekker

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers! Jammer dat de bijgerechten alleen in 4/5 stuks te bestellen zijn 2/3 is fijner dan zou je eerder wat bij bestellen als je in je eentje wil eten

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg Lang moeten wachten door een storing in het bestelsysteem. Maar desondanks heerlijke sushi!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas lang moeten wachten vanwege oudjaar maar de sushi was heerlijk

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd geleverd. Sushi schaal zag er top uit en was heerlijk, super tevreden

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, maar niet speciaal. Wel vlotte bezorging. Ook wel eens prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel geleverd

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van Sushi Company lus ik elke dag wel Sushi! Bezorger was er ontzettend snel!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakte weer heerlijk.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TSC rollen zijn super

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in regio Eindhoven! Altijd de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een verkeerd gerecht bij mijn bestelling. Verder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik wil lever dat alles niet in plastic ingepakt is

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker en vers maar heb er een hoop plastic verpakking aan overgehouden, dat vond ik minder en is niet verantwoord.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, helaas was het bakje op zijn kop waardoor de saus overal zat. Maar echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi en vers. 1 minpuntje als ik met een eigen tas kom ophalen moet er geen 0,05 euro op de nota voor een tasje gedeclareerd worden. Zag ik helaas pas te laat op de nota.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze in jullie assortiment. Lekker, vers en snelle bezorging.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd netjes gebeld dat de bezorger een paar min. later kwam. De sushi was heerlijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi! Zijdezachte sashimi! Nog nooit eerder van The Sushi Company gegeten, maar dit is voor herhaling vatbaar!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect. Vers zoals het hoort.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, veel keuze en lekker vers.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten, vers, krokant. Pittig en afwisselende smaken.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel en bestelling klaar op de afgesproken tijd.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd 👍🏼

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk lekker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima. Goede smaken. Verse sushi. Zeer vriendelijke bezorger. Vooral zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Snel bezorgt

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle bezorging... Voor ons alleen te weinig sojasaus maar dat vind ik geen ramp. Aanrader!!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great sushi

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo op tijd en zo lekker! 😋

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razend snel....15 min en lekkerrrrrrr Dit was de 1e keer, maar niet de laatste keer

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service De sushi was erg lekker. In de toekomst zal ik hier meer aan bestellen.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte prima! Levering iets vertraagd door drukte maar werd netjes gebeld en kreeg een extra product ter compensatie. Warme gerechten waren nog steeds warm dus geen probleem. Aanrader dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Maar raar dat ik bij de bestelling via de app administratie kosten moet betalen en dat ik moet betalen voor een plastic tasje.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijd klaar Kwaliteit, Top! Bij bestellingen wordt wel altijd de spaarkaart vergeten 😬

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, lekker vers. Super tevreden👍🏻

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima op tijd klaar. Ik had via de site een uur eerder de bestelling gedaan. Ik kon goed aangeven wanneer ik deze zou op willen halen. Vaker van TSC besteld en gehaald Alles lekker vers en de winkel ziet er netjes uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top ! Netjes op tijd geleverd,smaakte heerlijk.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Na alle goede verhalen zelf nu ook besteld, erg goed en zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel, erg fijn. Qua inpakken zou ik warm van koud gescheiden houden. Verder was het heerlijk.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig gemeld dat de bestelling 10 min later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Aanrader

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goed

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vers gemaakte sushi, stond klaar op de afgesproken tijd!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaal sushi! Keep up the good work!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere cola wel

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET WAS WEER HEERLIJK VLOTTE BEZORGING ONTZETTEND VRIENDELIJKE BEZORGER.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorgd, alleen zaten er gefrituurde uitjes op de sushi, terwijl ik gevraagd had deze weg te laten! Dat was wel balen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi!! Uitmuntende bezorging, rond 18.00 uur besteld en om 18.20 bezorgd. Dat is super als je honger hebt... wetende dat het ook zondagavond is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en vers en goede snelle bezorging

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en een attente bezorger. Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi , makkelijk te bestellen ,TOP.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker maar de sushi valt wel uit elkaar

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en smaakvol! Ook een schone zaak om te zien

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snelle bezorging

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en lekker. Vers, goed van smaak.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goede kwaliteit Precies op het afgesproken moment

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker mals vlees en vis. De sausjes en topping er bij waren ook erg lekker.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Kwalieit prima! Smaak blijft even goed.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom fantastisch, nette bezorger en netjes op tijd gebracht! Vraag; mag ik met m’n bonnetje nog de stempels komen halen voor m’n spaarkaart?! Graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi en vers bereid kwaliteit erg goed

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op de afgesproken tijd klaar 👍🏼

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Verrassende smaken zoals smokey salmon. Voor mij 1 van de betere sushi zaken Pluspunt : spaarkaart aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De dame van de aflevering vergat bijna de warme bestelling en in ieder geval de Japanse zeewier hebben we wel betaald en niet gekregen. De telefoon was toch iets belangrijker. Eten verder prima.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, het was weer heerlijk!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na alle goede recensies zelf maar eens besteld, netjes op tijd en kwalitatief goede sushi.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs eerder klaar dan afgesproken. Perfect. Goed en aardig geholpen. Zoals altijd - lekker😋 Leuke sfeer onder de medewerkers, als maar bezig maar leuke omgang.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! En snelle bezorging!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi en dimsum! Beste in veldhoven en omstreken. Gevarieerd assortiment.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

sushi was vers en lekker.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en mooi op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel - ondanks Tijdstip & Grandioze Kwaliteit

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Smaakte prima maar miste persoonlijk iets. Was vers en goed. Maar geen uitgesproken smaak. Proefde niet echt verschil tussen zalm of tonijn. Maar absoluut vers en prima qua smaak

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de goede recensies een bestelling geplaatst en inderdaad; heerlijke sushi! Bezorging ging ook vlot, ongeveer een half uurtje. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi maar dan goed, ga zeker nog terug

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alles zat erbij: gember, wasabi en genoeg eetstokjes. Het eten werd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantasisch verse sashimi en nigiri. De california rolls en de roll met gegrilde vis en uitjes waren lekker op smaak. De andere waren een beetje vlak, die onderscheidden zich niet zo van elkaar? Maar al met al waren we zeer onder de indruk van de kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker,makkelijk betellen en op tijd klaar

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom super! Alles vers gemaakt. Top sushi!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Heel lekker. Goede kwaliteit. Goed bereid. Goed verzorgd met alle toebehoren. En heel goed verpakt, wat wij belangrijk vinden. Het moet er ook mooi uit blijven zien!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zou om 18.00 bezorgd worden,kreeg om 17.30 telefoon of het 5-10 minuten eerder mocht. Heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en heerlijke sushi! Ook een aanrader voor een feest. Er wordt goed meegedacht om een borrelhap/maaltijd aan te bieden die het beste bij de wens van de klant past! Vraag naar Kevin, hij zal er alles aan doen om het beste aanbod te creëren, dus geen overmatige aantallen waardoor je met veel te veel sushi blijft zitten! Echt een aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor Veldhoven! Goeie kwaliteit en service.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ready spot on time. Fresh as a daisy. Delightful and tasty. Lovely friendly smiling staff. Compliment to them.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, een betere afhaal sushi ben ik nog niet tegengekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

The surf&turf was so yummy I nearly ate my fingers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi Netjes verpakt Netjes bezorgd in een half uur.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!!!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 3 kwartier te laat. Dit was niet zo erg geweest als onze warme gerechten dan ook warm zouden zijn. Helaas was dit dus niet het geval. De sushi was verder wel lekker en vers.

Reactie van The Sushi Company:Beste Melanie, excuses voor alle ongemakken. Onze bezorger had een ongeluk, hierdoor konden wij helaas uw bestelling niet op tijd leveren. Wij nemen contact met u op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte voortreffelijk en was ook zeer vers. Ook voldoende sojasaus, wasabi en gember erbij. Klein minpuntje was dat er een fout in de bestelling was gemaakt. We hadden de new style sashimi besteld maar kregen de reguliere. Hopelijk gaat dit bij een eventuele volgende bestelling wel goed :-)

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi rol specials zijn top!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miniloempiaatjes waren lekker maar weinig vulling Sushirolmix en tonijntataki heerlijk😋

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi lekker vers! Iedere keer weer een feestje !

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers, blij met the sushicompany

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen heeft weinig zin, vanaf de vermelde afhaaltijd moet je nog minimaal 10 minuten wachten.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanwinst in Veldhoven! Heerlijke sushi en buiten dat ook nog ruime keus in warme gerechte , zoals dimsum! Uitgebreide keuze uit sushi!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Super vers.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, vond 't alleen heel lastig dat er bij de sushi niet stond of het geschikt is voor zwangere vrouwen... Ik denk dat veel vrouwen dit graag zeker weten... Verder super lekkere sushi!!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummy 😋

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zeker vaker doen!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat prima. Bestelling was ook prima op tijd klaar. Betere omschrijvingen van de producten zou fijn zijn. ik zie niet precies wat ik bestel en hoeveel stuks per bestelling. De kwaliteit is prima. Wel iets aan de prijzige kant.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelde Sushi smaakte perfect!, het enige jammerlijke is dat ze op maandag gesloten zijn en al om 20:00 uur sluiten. Persoonlijk kan ik daar wel rekening mee houden. Maar is wel jammer.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en super van smaak, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Filiaal oogt mooi, sushi heerlijk proeft echt vers. Maki rollen mooi vol met vis i.p.v. alleen rijst.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer ons eten hier gehaald, lekkere goede sushi in veldhoven, bij afhalen vriendelijk ontvangen en werden de warme gerechten nog ter plekke gemaakt echt goed gedaan. Top we komen hier zeker terug!!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi word in een koeling gezet voor het afhalen. Sushi die warm hoort te zijn is daar door koud.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel blij met zo'n lekkere sushi zaak in veldhoven. Topp kwaliteit! Komen vaker terug.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling verliep goed zonder problemen was op tijd klaar enigste min puntje loempiaatjes waren niet meer krokant, verder dikke 8

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader, wij komen nog eens terug!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Blij met sushi company in Veldhoven. De sushi was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Matige sushi voor veel geld

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, behoorlijk aan de prijs.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk. Kwaliteit super.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alles vers en zeer gastvrije bediening!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, netjes verpakt. Het smaakte naar meer!!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en zelf opgehaald. Ging vlekkeloos. Attente bediening bij afhalen. Zeer goede kwaliteit sushi's. Gaan zeker op herhalingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse shusi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De gyoza was verrukkelijk! En ook de saus die daarbij zat. De yakitori heel vet en niet lekker. Maar de sushi was verrukkelijk! Iets te droog. Ik heb gesmuld van de gratis salmon sushi of wat het was. Volgende keer andere proberen!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

First time ordering (shop just opened a week ago). Food was ready just a few minutes after the time posted on my order. Warm reception from the girl who took my payment. Dead pan expression from the chap who handen me my food. Not a smile or any real contact. Probably too eager to get it right on the official opening day. Rrecommend: lose the plastic bag. Ask if customer wants wasabi, soya sauce and ginger. (I didn’t use two of these) Most importantly the food was delicious. Yum. Will definitely be coming back. And the savings card is a bonus. Good luck on this new enterprise.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en heel aardig personeel.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, erg lekker

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief echt stukken beter dan alle andere sushi die je hier in de omgeving kunt krijgen! Als bonus (omdat we even moesten wachten) kregen wij de salmon oshi jalapeno er gratis bij, echt verrassend lekker Heel blij dat jullie naar Veldhoven zijn gekomen! Zeker tot een volgende keer!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk goeie sushi te halen in Veldhoven. Super lekker en vers!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Na goede recensies uit Nuenen (zelfde bedrijf) meteen na opening besteld. TOP, eindelijk goede sushi in Veldhoven! De bijzondere rollen zijn een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Website werkt goed; bestelling geplaatst en bij aankomst winkel was bestelling klaar. Goede service en klantvriendelijk. We zullen in de toekomst vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in Veldhoven dus moesten we het natuurlijk proberen! Absoluut niet tegen gevallen, sushi was vers en lekker. Wij vinden alleen dat de keuze (in onze smaak) wat beperkt is, maar zullen the sushi compact zeker aanraden bij anderen.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudige te bestellen, op de vooraf aangegeven tijd gereed en bovenal een prima Sushi-schotel.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zelfs iemand die niet van Sushi houd vond het heerlijk ! Echt een dikke vette 10 voor jullie.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen verse sushi, sashimi leek diepvries vis ipv verse vis met een te hoge temperatuur.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een heerlijke sushi box for two b besteld. Echt heel lekker en vers. Je ziet het al aan hoe de komkommer gesneden is. Echt een aanrader inplaats van de standaard all you can eat sushi.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Net geopend dus even geprobeerd. We komen zeker terug!

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Waar voor je geld... blij dat er lekkere sushi halen is nu lekker dichtbij 🤗